28.1 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăInvestigații România LiberăVile de vânzare în Bucureşti prin programul PRIMA CASĂ 4, cu doar...

Vile de vânzare în Bucureşti prin programul PRIMA CASĂ 4, cu doar 3.500 euro avans

În ansamblul rezidenţial Green City, din sudul Capitalei, se construiesc case care se încadrează în condiţiile impuse de programul creditelor garantate de stat. Astfel, o locuinţă cu etaj, de 127 mp construiţi, cu living, bucătărie, trei dormitoare şi două băi, poate fi cumpărată printr-un credit guvernamental, cu un avans de 3.500 euro şi o rată lunară de 368 euro.

Puţini ştiu că Programul Prima Casa 4 poate să fie folosit şi de cei care deţin în proprietate o locuint ţă cu o suprafaţă utilă mai mică de 50 mp utili. Casa SENA din Green City reprezintă o soluţie pentru toţi cei care vor sa treacă de la bloc la casă. Pentru că autorizaţia de construire este emisă după februarie 2010, plafonul la care se incadrează casa SENA este de 70.000 euro, dintre care 3.500 euro este avansul dat de cumpărători şi 66.500 este plafonul ce poate sa fie accesat prin Prima Casa 4″, declară Alexandru Petrescu de la ESOP, compania care intermediază locuinţele.

Casa SENA are un preţ special de 69.900 euro, cu TVA inclus, pentru lunile august şi septembrie, pentru primii 50 clienţi de înscrişi. În afară de acest tip de case, în ansamblu mai sunt disponibile locuinţe şi mai mari, de două tipuri: casa Neva, cu suprafaţa de 156 mp şi preţ de la 90.000 euro, cu TVA inclus şi casa Tamisa, cu două etaje, suprafaţă de 226 mp şi preţ de la 120.000 euro, inclusiv TVA.

Green City se dezvoltă pe un teren de 120 de hectare, în Sudul Capitalei, pe un fost domeniu regal. Până acum, aici s-au mutat peste 1.000 locatari, complexul având dezvoltate cele mai multe facilităţi oferite de un ansamblu rezidenţial din România: grădiniţă proprie, supermarket, patru locuri de joacă pentru copii, teren de sport, restaurant, piscină, sala de evenimente, cabinet medical, cabinet stomatologic, ceainărie, florărie, farmacie, bancă şi spaţii verzi.

Un articol care compară facilităţile celor mai mari ansambluri din Capitală, pentru a face o comparaţie în acest domeniu puteţi citi aici.

Cele mai citite

Spargere ca-n filme în SUA. 20 de hoți au jefuit un magazin de bijuterii într-un minut jumate

Jaf inedit în California, Statele Unite. Imaginile de supraveghere ale unui magazin de bijuterii arată 20 de hoţi care sparg vitrinele şi iau tot...

Săraca țară bogată. România continuă să importe gaze, deși avem producție proprie destulă

România a importat, în primele patru luni din 2024, o cantitate de gaze naturale utilizabile de 493.200 tone echivalent petrol (tep), cu 13% mai...

Donald Trump a participat la o slujbă religioasă, alături de persoanele de culoare

În weekend, Donald Trump, împreună cu o serie de republicani, a participat la o slujbă religioasă într-o biserică din Detroit, cu enoriași de culoare. ...
Ultima oră
Pe aceeași temă