21.5 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăPULSUL PIEŢEI IMOBILIARE: Au vândut o casă cu 560.000 euro

PULSUL PIEŢEI IMOBILIARE: Au vândut o casă cu 560.000 euro

O vilă situată lângă pădure, dar în acelaşi timp pe cea mai bine cotată stradă din Pipera, Iancu Nicolae, aceasta este vedeta tranzacţiilor companiei imobiliare Neocasa, în lunile aprilie şi mai.

Linişte, aer curat, intimitate, dar în acelaşi timp foarte aproape de oraş a căutat cumpărătorul unei vile din apropierea Capitalei, pe care a plătit 560.000 euro. Proprietatea are o suprafaţă de 640 mp de teren şi o locuinţă nouă de 340 mp construiţi, cu cinci camere, din care patru dormitoare.

De ce a ales această casă, din cele 33 de vânzare, numai pe această stradă, cu preţuri de până la 1.300.000 euro?

„Punctele forte ale acestei proprietăţi sunt: calitatea finisajelor, designul modern, aerul intim, luminozitatea, buna împărţire a spaţiilor şi amplasamentul în apropierea pădurii”, declară Georgiana Sandu, director de vânzări Neocasa. Aveţi alături şi o fotografie realizată după terasa vilei, această panoramă fiind cea care a cântărit cel mai greu în decizia de cumpărare luată de actualul proprietar.

Luna mai a fost cu siguranţă cea mai bună de la începutul lui 2011 pentru Neocasa. Din totalul intermedierilor, 50% au fost vile noi, 35% apartamente în imobile noi şi restul terenuri.

Ca amplasament, cumpărătorii au preferat zonele de centru, centru-nord şi  din afara Capitalei – Iancu Nicolae – Pipera, Otopeni şi Corbeanca. Cele mai cerute au fost casele sau apartamentele cu mai multe dormitoare.

În 2011, bugetul mediu cheltuit de un cumpărător a fost de 200.000 euro, în condiţiile în care cea mai ieftină achiziţie a fost un apartament nou, de două camere, în zona Ştefan cel Mare, cumpărat cu 100.000 euro.

PULSUL PIEŢEI IMOBILIARE este un serial nou care vă informează ce se vinde şi ce se cumpără pe piaţa rezidenţială, ce fel de proprietăţi se caută, în ce zone şi la ce preţuri.

Urmăriţi în fiecare zi de luni şi de miercuri care sunt ultimele tranzacţii pe piaţa locuinţelor din România.

Lunea viitoare, pe 22 iunie aflaţi ce developer a vândut 64 locuinţe noi, de la începutul anului.

Cele mai citite

Președintele Iranului și ministrul de Externe sunt morți. Epava elicopterului a fost găsită

Președintele Iranului și ministrul de Externe al Iranului sunt morți, acest lucru fiind constatat oficial după ce a fost găsită epava elicopterului în care...

Nicuşor Dan promite înlocuirea a 280 de km de reţea de termoficare, reabilitarea a 5 poduri şi pasaje şi achiziţionarea de noi tramvaie

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, şi-a prezentat luni priorităţile pentru un al doilea mandat, printre care se numără înlocuirea a 280 de kilometri de reţea...

Familia Picioruș, stăpâna consultanței mascate în învățământ

Afacerile și profitul companiei Structural Management Innovative System SRL, controlată de Georgeta-Sorina Picioruș și administrată de Alexandru-Eduard Picioruș, a explodat în 2023 după...
Ultima oră
Pe aceeași temă