18.9 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăPULS IMOBILIAR: 22 de apartamente contractate în ansamblurile Răsărit de Soare şi...

PULS IMOBILIAR: 22 de apartamente contractate în ansamblurile Răsărit de Soare şi Quadra 2

Din cele 22 de locuinţe vândute în ultimele două luni, majoritatea sunt garsoniere, cu preţuri de 38.900 euro, plus TVA. Acest lucru confirmă că firma Conarg Real Estate s-a orientat bine spre segmentul locuinţelor mici, situate în cartiere, care sunt o variantă opozabilă închirierii.

O garsonieră nouă, din oferta Conarg Real Estate (compania care a dezvoltat cele două ansambluri rezidenţiale din Bucureşti), se cumpără cu o rată lunară de circa 230 euro, printr-un credit ipotecar obţinut în condiţiile de la Prima Casă 4. Cinci bănci acordă credite garantate de stat, prin acest program, iar condiţiile exacte ale împrumutului le puteţi verifica prin calculatorul de pe portalul financiar www.conso.ro.

O locuinţă nouă similară, situată în cartierele Titan sau Politehnică se închiriază între 220 şi 250 euro/lună, potrivit anunţurilor postate de proprietari. Ceeea ce înseamnă că este aproape acelaşi lucru, dacă stai cu chirie sau îţi cumperi garsoniera acum, ţinând cont că avansul necesar pentru un credit garantat de stat, prin programul Prima Casă 4 este foarte mic, de 5% – de 1.945 euro, în cazul unui garsoniere de 38.900 euro, plus TVA.

Ce vinde Conarg

Ansamblul Quadra 2 este compus din 226 de garsoniere cu suprafeţe cuprinse între 37 şi 51 mp şi 16 apartamente de două camere cu suprafeţe de 75 mp. Preţurile pentru garsoniere încep de la 38.900 euro, plus TVA, iar cele pentru apartamentele de două camere de la 72.000 euro, plus TVA.

Quadra 2 este amplasat in imediata vecinătate a primului complex livrat de Conarg Real Estate, Quadra Place, în zona Parcului Politehnicii. Apartamentele sunt complet finisate, beneficiind de parchet laminat, gresie, faianţă, uşi, aer condiţionat şi încălzire centrală.

Ansamblul Răsărit de Soare cuprinde în total 988 de unităţi.  Preţurile pornesc de la 39.000 euro, plus TVA pentru o garsonieră, 58.000 euro, plus TVA pentru două camere, 75.000 euro, plus TVA pentru 3 camere şi 106.000 euro, plus TVA pentru apartamentele de 4 camere. Este amplasat în Titan, în imediata vecinătate a hypermarketului Auchan. Apartamentele sunt complet finisate, beneficiind de parchet laminat, gresie, faianţă, uşi, aer condiţionat şi încălzire centrală. 

Cele mai citite

FOTO. Fanii sunt șocați după ce au văzut în ce formă se află Niklas Sule, cu doar câteva săptămâni înainte de finala Ligii Campionilor

Borussia Dortmund va înfrunta luna viitoare pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor, chiar pe 1 iunie, de la ora 22:00. Cu toate acestea,...

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...
Ultima oră
Pe aceeași temă