18.9 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăPayroll Conference: De la reducerea birocraţiei fiscale, la evaluarea eficientă a personalului

Payroll Conference: De la reducerea birocraţiei fiscale, la evaluarea eficientă a personalului

Evenimentul „Payroll Conference” organizat de Medien Conferences joi, 29 martie 2012 cu sprijinul TMF România, Mazars, Smartree şi ePayPoint a Gi Group company a pus accent pe schimbările legislative din industrie şi posibilităţile pe care le au directorii financiari şi de resurse umane de a minimiza procedurile birocratice şi de a-şi creşte competenţele în evaluarea personalului.

Evenimentul „Payroll Conference” a luat în dezbatere noutăţi în domeniul serviciilor de salarizare şi administrare de personal, modificările Codului fiscal şi legilor cu incidenţă în sfera calculului salarial, perspective privind flexibilizarea legislaţiei muncii, soluţii de eficientizare a evaluărilor de personal şi managementul schimbării prin reproiectarea funcţiunii de director de resurse umane.
Maria Crişu, Payroll Manager, TMF România a prezentat beneficiile externalizării salarizării şi administrării resurselor umane. Elena Ichimescu, Avocat, SCA Duncea, Ştefănescu & Asociaţii / Mazars a susţinut o mprezentare legată de flexibilizarea raporturilor de muncă. Irina Petrescu, Avocat ePayPoint – a Gi Group company a prezentat noutăţile în evaluarea performanţelor angajaţilor conform modificărilor Codului muncii survenite prin Legea nr. 40 din 2011.

Adrian Stanciu, CEO, Smartree, a făcut referire la repoziţionarea strategică a funcţiei de payroll. Roxana Boca, Program Director, Smartree, a detaliat printr-un studiu de caz eficientizarea raportării evaluării resurselor umane din cadrul unui partener multinaţional.

Corina Neagu, HR Director la Securitas România a făcut referire la cele mai bune practici în plata salariilor pe card. Iar Valentina Sgarbură, Expert contabil, Membru al Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România şi membru al Asociaţiei Profesionale a Economiştilor şi Contabililor din România (APEC) a susţinut importanţa lobby-ului pe lângă autorităţi pentru simplificarea procedurilor birocratice şi legale.

Mai multe detalii despre conferinţă şi speakeri vor fi prezentate în Ziarul de Business, un produs editorial Medien Conferences distribuit în fiecare joi cu România Liberă.

Cele mai citite

O bonă din București a lovit copilul pe care îl avea în grijă. Femeia a fost reținută

Vineri, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 22 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele...

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...

Ministrul agriculturii din China, cercetat pentru nerespectarea prevederilor legii

Ministrul agriculturii din China este investigat pentru încălcarea legii și a disciplinei, a anunțat sâmbătă organismul de supraveghere anti-corupție al țării, potrivit Reuters. Tang Renjian,...
Ultima oră
Pe aceeași temă