39.3 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăInvestigații România LiberăCiolacu îl îndeamnă pe Tudorache să se judece cu Biroul Electoral, pentru...

Ciolacu îl îndeamnă pe Tudorache să se judece cu Biroul Electoral, pentru alegerile din Sectorul 1

„Cred că, cel puţin la Sectorul 1, domnul Dan Tudorache trebuie să meargă mai departe în instanţă să-şi apere drepturile. Ceea ce s-a întâmplat acolo este nepermis pentru o capitală europeană”, a susținut, luni, președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Declarația acestuia intervine după ce, luni, Daniel Tudorache a fost chemat la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) în urma plângerii făcute la adresa preşedintelui Biroului Electoral al Sectorului 1 – acesta fiind procuror.

Dan Tudorache, candidatul PSD la un nou mandat de primar, insistă că persoane neautorizate au intrat în sala unde erau depozitaţi sacii cu voturi, având în acest sens doar acceptul preşedintelui Biroului Electoral al Sectorului 1, fără a exista o decizie a Biroului Electoral în acest sens.

Imaginile care atestă intrarea de persoane neautorizate în încăperea cu saci au fost difuzate de posturile de televiziune după ce au fost preluate de pe o cameră video montată în interiorul încăperii cu saci.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă