12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăCe sa faceti cand seful va saboteaza

Ce sa faceti cand seful va saboteaza

» Am impresia ca seful meu imi saboteaza activitatea pentru a-mi gasi motive pentru care sa ma dea afara. Banuiesc ca are intentii de a aduce in locul meu un apropiat. Nu stiu ce metode as putea folosi pentru a-mi asigura "scaunul".
Daca banuiala dumneavoastra este reala, intr-adevar nu va aflati intr-o situatie prea comoda. De aceea, va trebui sa va luati unele masuri de autoprotectie. In primul rand, asigurati-va ca va cunoasteti foarte bine sarcinile jobului, specificate in fisa postului, si ca le respectati intocmai, ca stiti cui va subordonati. Asigurati-va ca respectati regulamentul de ordine interioara al companiei si feriti-va de orice fel de actiune care ar putea fi considerata act de indisciplina. Dovediti ca sunteti o persoana dedicata, eficienta si corecta, capabila sa-si duca la indeplinire sarcinile in termenele agreate si la calitatea ceruta. Faceti periodic rapoarte de activitate catre superiorii dumneavoastra si nu ezitati sa informati in scris daca apar factori perturbatori care va impiedica sa va desfasurati activitatea si sa atingeti standardele cerute. Manifestati o atitudine pozitiva, fiti un bun membru al echipei din care faceti parte, demonstrati-le colegilor ca se pot baza pe sprijinul dumneavoastra in finalizarea proiectelor si evitati conflictele. Aprecierea muncii dumneavoastra de catre membrii echipei in care lucrati poate fi foarte importanta. Nu in ultimul rand, interesati-va cum va poate proteja legea. Relatia de munca este una contractuala, cu drepturi si obligatii asumate atat de catre angajat, cat si de catre angajator, prin contractul individual de munca. In conditiile in care considerati necesar, cereti asistenta juridica de specialitate.

Asteptam intrebarile dumneavoastra la e-mail angajari@romanialibera.ro sau pe adresa redactiei, strada Nerva Traian 3, bl. M 101, et. 4, sector 3, Bucuresti.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă