24.3 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăAngajaţi din Ministerul Finanţelor, mai bine plătiţi decât ministrului Chiţoiu

Angajaţi din Ministerul Finanţelor, mai bine plătiţi decât ministrului Chiţoiu

Ministrul Finanţelor Publice, Daniel Chiţoiu, nu este cel mai bine plătit om din instituţia pe care o conduce, salariul său clasându-se abia pe locul 173 în topul remuneraţiilor.

Cel mai bine plătit angajat al instituţiei este directorul general al Unităţii Centrale de Armonizare a Sistemelor de Management şi Control şi a avut, în luna septembrie a acestui an, un venit salarial de 9.309 lei, cu peste 3.400 de lei peste salariul ministrului Daniel Chiţoiu, conform datelor postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice.

Alte trei persoane din Ministerul Finanţelor Publice au primit de venituri salariale de peste 9.000 de lei pentru luna septembrie, aceştia fiind directorul general adjunct al Autorităţii de Certificare şi Plată din cadrul Finanţelor, cu 9.173 de lei, directorului general adjunct al Unităţii Centrale de Armonizare a Sistemelor de Management şi Control, cu 9.032 lei şi un şef serviciu din cadrul aceleiaşi unităţi, care a primit 9.003 lei.

În clasament se află şi directorul Unităţii Centrale de Armonizare pentru Auditul Public Intern, cu un venit salarial de 8.988 lei, un director general adjunct din cadrul Autorităţii de Certificare şi Plată, cu 8.840 de lei, directorul general al aceleiaşi unităţi, cu 8.827 lei, directorul Direcţiei de Audit Public Intern, cu 8.800 de lei, secretarul general al Ministerului de Finanţe, cu 8.441 de lei, precum şi de directorul general al Direcţiei Generale Pregătire ECOFIN şi Asistenţă Comunitară, cu 8.413 lei.

Peste 170 de angajaţi ai Ministerului Finanţelor Publice, echivalentul a 14% din numărul total de angajaţi, au venituri salariale mai mari decât cele ale ministrului. Salariul pe care l-a luat Daniel Chiţoiu, pentru luna septembrie, a fost de 5.895 lei.

Descărcaţi documentul ataşat pentru a vedea lista integrală a angajaţiilor Ministerului de Finanţe, care au salarii mai mari decât cel al ministrului Chiţoiu!

 

Cele mai citite

Un belgian va antrena în Bavaria. Kompany a preluat-o pe Bayern Munchen

Fostul internațional belgian Vincent Kompany, care în acest sezon a retrogradat din Premier League cu Burnley, a fost instalat în funcția de antrenor principal...

România ia măsuri pentru a-și proteja alegerile din 9 iunie. Formulare pe hârtie și tablete fără acces la internet

Statul român ia măsuri pentru buna desfășurare a alegerilor din anul 2024, inclusiv pentru contracararea eventualelor tentative de imixtiune din partea Rusiei, iar un...

Alege cosmeticele și accesoriile hoteliere premium, special create pentru confortul oaspeților tăi!

În industria hotelieră, detaliile fac diferența. De la amenajarea camerei până la serviciile oferite, fiecare element contribuie la experiența generală a oaspeților. Un aspect...
Ultima oră
Pe aceeași temă