17.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăAccident de muncă în Portul Constanța Sud-Agigea: Un mecanic a rămas fără...

Accident de muncă în Portul Constanța Sud-Agigea: Un mecanic a rămas fără o mână

Un mecanic a ajuns la spital, miercuri, după ce a rămas fără o mână, în urma unui accident de muncă, petrecut în dana 136 a portului Constanța Sud – Agigea, relatează Mediafax.

Potrivit poliţiştilor Serviciului de Transporturi Maritime, bărbatul, în vârstă de 57 de ani, este din Tuzla și era angajat la o societate comercială în funcţia de mecanic.

La un moment dat, în jurul orei 13.00, în timp ce se afla de serviciu la supravegherea unei benzi transportoare de ciment în dana 136 a portului Constanţa Sud – Agigea, colegii săi l-au auzit strigând după ajutor şi, ajunşi la faţa locului, au constatat că acesta îşi prinsese braţul drept la banda transportoare.

Ei au chemat ajutoare prin 112, iar un echipaj SMURD a preluat victima, care era în stare de conştienţă, transportând-o la Spitalul Clinic Judeţean de Urgență Constanţa.

Bărbatul a rămas internat în Secția Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Constanţa pentru investigaţii medicale de specialitate şi tratament, fiind diagnosticat cu amputarea braţului drept.

Poliţiştii Serviciului de Transporturi Maritime şi reprezentanţi din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă din Constanţa continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul de muncă.

Cele mai citite

Proliferarea în mediul online a imaginilor cu abuzuri sexual asupra copiilor, creștere alarmantă

Proliferarea în mediul online a imaginilor ce înfățișează abuz sexual asupra copiilor sau cele care prezintă conținut dăunător s-a accentuat în primul trimestru al...

Dintre atâția ciocoflenderi politruci îngrijorați de soarta lui Piersic, în campanie, care va rămâne Buză umflată?

Ilustrație: Marian Avramescu Starea de sănătate a actorului Florin Piersic a devenit subiect arzător pentru ciocoflenderii aflați la putere, în aceste timpuri de campanie...

Stația STB Orizont revine pe amplasamentul de bază

Stația „Orizont” revine pe amplasamentul de bază, informează Societatea de Transport București (STB). “Avȃnd ȋn vedere finalizarea lucrărilor la proiectul „Reabilitare rețele termice Loc 3...
Ultima oră
Pe aceeași temă