22.1 C
București
joi, 13 iunie 2024
AcasăInternaționalVIDEO: Înmormântarea reginei este cel mai mare test de securitate, afirmă poliția...

VIDEO: Înmormântarea reginei este cel mai mare test de securitate, afirmă poliția londoneză

Poliția londoneză a declarat că funeraliile de stat ale reginei Elisabeta vor fi cea mai mare operațiune de securitate pe care a întreprins-o vreodată, deoarece prim-miniștrii, președinții și membrii familiei regale se vor reuni luni (19 septembrie).

Poliția londoneză s-a pregătit pentru cea mai mare operațiune de securitate pe care au desfășurat-o vreodată: Înmormântarea reginei.

“Așadar, aceasta este cea mai mare operațiune de securitate pe care Poliția Metropolitană a întreprins-o vreodată. Vom avea sute de lideri mondiali și alte personalități de rang înalt aici, la Londra, luni. Suntem cu toții bine pregătiți și în contact cu restul poliției din întreaga lume. Săptămâna viitoare ne vom asigura că acesta este un mediu sigur și securizat, astfel încât oamenii să își poată aminti de regină, atât la funeraliile de stat, cât și atunci când regina va părăsi Londra și se va îndrepta spre Windsor,” spune Stuart Cundy, comisar adjunct al Poliției Metropolitane.

Sute de mii de oameni sunt așteptați să se adune pe străzile Londrei.

Forțele de ordine vor desfășura cel mai mare număr de ofițeri de până acum.

“Lucrăm îndeaproape cu colegii militari din cadrul guvernului și cu multe alte organizații. Și, în primul rând, prioritatea noastră, a poliției metropolitane, este să ne asigurăm că acesta este un mediu sigur și securizat pentru ca oamenii să participe la funeraliile de stat și pentru ca membrii publicului să își prezinte omagiile,” mai spune Stuart Cundy.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Un drum de 2 kilometri a fost inaugurat în nordul Capitalei

Un tronson de drum de 2 kilometri a fost inaugurat în nordul Bucureștiului, între localitatea Tunari și ansamblul Cosmopolis Plaza, urmând să permită conexiunea...

Planul lui Donald Trump înfricoșează globaliștii

Oficinele democrate din SUA intră deja în fibrilație. Știu că Biden va pierde puterea, după alegerile prezidențiale din toamnă. Project 2025 – programul revizuit...

Activiștii pentru drepturile animalelor au vandalizat un portret oficial al Regelui Charles al III-lea

Activiştii pentru drepturile animalelor din cadrul grupului britanic Animal Rising au vandalizat, marţi, un portret oficial recent al regelui Charles al III-lea, potrivit gandul.ro.Pictat...
Ultima oră
Pe aceeași temă