12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăInternaționalVIDEO Delia a filmat un nou videoclip pentru piesa Ia-mă de mână,...

VIDEO Delia a filmat un nou videoclip pentru piesa Ia-mă de mână, dedicată bolnavilor de psoriazis

Cântăreaţa Delia Matache, prima artistă din România care sprijină bolnavii de psoriazis, a lansat videoclipul piesei „Ia-mă de mână”, dedicată luptei pe care pacienţii o poartă în fiecare zi cu ei înşişi, cu discriminarea şi prejudecăţile celor din jurul lor, cu teama faţă de reacţia persoanelor cu care intră în contact şi cu izolarea.

„Am primit cu sufletul deschis propunerea celor de la Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Autoimune de a susţine prin această melodie bolnavii de psoriazis şi lupta lor zilnică, mai ales că am o prietenă care suferă de această boală şi ştiu cu ce probleme se confruntă în fiecare zi. Nu puţine sunt situaţiile de viaţă când este marginalizată sau chiar exclusă de către ceilalţi, ceea ce sunt convinsă că li se întâmplă şi altor persoane cu psoriazis. Prin această piesă vreau să transmit tuturor mesajul că sunt alături de pacienţi, pe care îi îndemn să fie optimişti şi să nu lase prejudecăţile celorlalţi să-i împiedice să aibă o viaţă normală”, declară Delia.

Citeşte şi Psoriazisul nu este o boală contagioasă

Melodia „Ia-mă de mână” a fost lansată în toamna anului 2012, iar până acum a strâns mai mult de 1.500.000 de accesări pe Youtube. Versurile melodiei au fost compuse de către pacienţii cu psoriazis, care au fost selectaţi dintre 160 de persoane participante la un concurs desfăşurat pe pagina de Facebook a  Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Autoimune (APAA). Miercuri seară, în clubul Finnish din centrul vechi al oraşului, Delia a lansat şi videoclipul piesei.

Melodia „Ia-mă de mână” a devenit imnul campaniei „Doar optimismul e contagios!”, campanie iniţiată de Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Autoimune (APAA) cu sprijinul Societăţii Române de Dermatologie (SRD). Scopul campaniei, care se desfăşura pe tot parcursul anului 2013, este acela de a atrage atenţia asupra afecţiunilor autoimune şi asupra faptului că acestea nu sunt contagioase, dar şi să-i ajute pe pacienţi să accepte boala, să acorde mai multă importanţă stării de spirit pozitive şi să aibă o viaţă normală.

Puteţi vedea aici making of-ul videoclipului piesei Ia-mă de mână:

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă