12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăInternaționalVIDEO: Ce filme poți vedea la cinema în ajun de Paște

VIDEO: Ce filme poți vedea la cinema în ajun de Paște

Pentru cinefili, sărbătorile de Paște vin și în cinematografe cu o ofertă de filme și animații pentru toate gusturile. România liberă a făcut o selecție pentru tine ca să ai de unde să alegi.

FAST AND FURIOUS 7 a spulberat box-office-ul românesc

Prima recomandare vine de la regizorul James Wan și îi aduce în prima linie pe actorii: Vin Diesel, Paul Walker, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Dwayne Johnson, Lucas Black, Sean Boswell, Kurt Russell si Nathalie Emmanuel.

Sequel-ul No. 7 al celei mai iubite francize pentru împătimiții cailor putere, vine cu mai multă adrenalină ca oricând și efecte speciale de 250 de milioane de dolari.  Filmul a avut un record absolut în România și în primul week-end de la lansare a avut aproape 200.000 de spectatori cu încasări de aproape un milion de euro.

Lucru ușor de înțeles dacă ne gândim că filmul a fost promovat ca o ultimă cursă pentru actorul Paul Walker, și întreg filmul este un omagiu pentru cel ce a interpretat rolul lui Briam atâția ani.

Filmul este distribuit de Ro Image 2000 și se află în cinema din 3 aprilie.

Kidnapping Mr. Heineken, un film inspirat dintr-o poveste reală            

Filmul este regizat de către Daniel Alfredson și este bazat pe articolele jurnalistului Peter R. De Vries despre ceea ce a fost declarată "celebra răpire a secolului 21". Filmul explorează răpirea magnatului olandez al berii Freddy Heineken (Anthony Hopkins) şi a şoferului său, Ab Doderer, care a avut loc în 1983. Cei doi au fost ţinuţi ostatici pentru cea mai mare recompensă cerută vreodată în istorie pentru o personă fizică – 35 milioane de euro. Lungmetrajul îi are în distribuţie pe Sam Worthington, Ryan Kwanten, Jim Sturgess şi Anthony Hopkins.

Filmul este distribuit în România de Ro Image 2000 și va intra în cinema din 10 aprilie.

The Longest Ride (Cel mai lung drum), un film care emoționează de la primul cadru

Pentru cei ce vor un film liniștit, romantic, ca pentru Ajun de Paște, avem filmul regizat de George Tillman Jr. Bazat pe o nuvelă de Nicholas Sparks, THE LONGEST RIDE spune povestea dragostei dintre Luke, un fost campion de rodeo ce-și pregătește revenirea și Sophia, o studentă care se pregătește să întânească lumea artei într-un job de vis la New York. Atingerea idealurilor le va pune relația la încercare dar sunt ajutați de Ira a cărei relație romantică de lungă durată cu soția sa se va dovedi a fi o adevărată inpirație pentru cei doi îndrăgostiți.

În rolurile principale îi întâlnim pe Scott Eastwood, Britt Robertson, Alan Alda, Oona Chaplin și Jack Huston. Producția 20th Century Fox este programată pentru lansare pe 10 aprilie 2015 și este distribuită de Odeon Film.

Clopotica și Legenda Bestiei de Nicăieri, animație pentru copii indiferent de vârstă!

Pentru că Paștele este o sărbătoare de familie, în cinema vă puteți delecta copiii cu o animație colorată. Clopoțica și Legenda Bestiei de Nicăieri este un film 3D de aventură pentru copii și pentru că are și variantă dublată în limba română, face ca totul să se transforme într-o experiență extrem de plăcută pentru copii. Clopotica și Legenda Bestiei de Nicăieri o are  în centrul atenției pe zâna Fauna, prietena zânei Clopoțica, care nu se poate abține sa nu ajute animalele salbatice, indiferent de cât de periculoase se dovedesc a fi. Fauna descoperă accidental  Bestia de Nicăieri de care se leagă o prietenie stranie.

Animația este distribuită de CineForum și se află în cinema din 3 Aprilie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă