17.4 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăInternaționalVIDEO Aplauzele celor 15.000 de fani au alungat furtuna la concertul Roxette

VIDEO Aplauzele celor 15.000 de fani au alungat furtuna la concertul Roxette

Ploaia torenţială care a scăldat Bucureştiul timp de mai mult de o oră părea că le va strica fanilor Roxette cheful de concert.

Pitiţi te miri unde, în benzinăria din apropierea Zone Arena sau sub copaci, oamenii încercau să evite pe cât posibil să fie făcuţi leoarcă de ploaia care cădea necontenit.

În spaţiul de concert, unii spectatori, înarmaţi cu pelerine, stăteau zgribuliţi sub corturi, în timp ce alţii, mai temerari, îşi ocupaseră deja „posturile” lângă gardul ce separa gazon A de Golden Vip.

Ploaia s-a potolit, astfel că cei care au stat la adăpost sub corturi au început să îşi caute locurile de unde să aibă o vizibilitate cât mai bună.

Cei de la VH2 au încălzit publicul înainte de sosirea pe scenă a membrilor trupei suedeze.

Roxette şi-a făcut apariţia cu puţine minute peste ora 20:00 şi a deschis show-ul în acordurile piesei „Dressed for success”. Au urmat „Sleeping in my car”, „The Big L.” şi „Wish I Could Fly”.

„Bună seara, România! Este o zi specială şi voi ştiţi că aşa este!”, şi-a salutat fanii solista Marie Fredriksson care a împlinit 53 de ani în ziua concertului din România. Fanii au răsplătit-o din plin, cântându-i „La mulţi ani” de două ori.

Pe tot parcursul concertului, publicul a fredonat hit-urile celebre ale trupei care s-au auzit live pentru prima oară la Zone Arena.

„It must have been love” a fost cântată la început în manieră acustică, numai bine pentru ca spectatorii să facă dovada că sunt buni cunoscători ai versurilor.

Single-ului nou-nouţ „She’s Got Nothing On (But the Radio), de pe albumul „Charm School”, i s-au alăturat piese ca „Only when I Dream”, „How Do You Do!”, “The look”, „Dangerous” sau „Joyride” care au făcut publicul să aplaude puternic, să scandeze numele trupei şi să cânte cu membrii acesteia la unison.

În timpul hit-ului „Joyride”, baloane multicolore au fost aruncate în aer de fanii Roxette la ţanc pe versurile „And she’s telling all her secrets/In a wonderful balloon”.

„Voi faceţi să ne fie mai uşor aici pe scenă”, a declarat Per Gessle, solistul Roxette.

Chitaristul trupei a arătat că poate se interpreteze „Ciuleandra” excelent, fapt ce a stârnit aplauze frenetice din partea publicului.

După ce au revenit de trei ori pe scenă, membrii trupei Roxette au încheiat seara cu piese ca „Listen to your heart” şi „Church of your heart”.

Deşi vocea solistei Marie Fredriksson nu mai este chiar cea cu care eram obişnuiţi, având probleme la abordarea unor sunete mai acute, primirea călduroasă făcută de fani şi show-ul trupei Roxette au electrizat Zone Arena. Membrii Roxette au plecat promiţând că se vor reîntoarce în România.

La concert au asistat peste 15.000 de spectatori.

Cele mai citite

Ce să treci pe lista pentru bagajul de maternitate? 10 idei utile pentru viitoarele mămici

Nașterea este un moment unic în viață, un moment plin de emoție pentru viitoarele mămici. Fie că ești la prima experiență sau deja...

ANPC, amenzi de 4 milioane de lei pentru comercianții de fructe și legume

Inspectorii de la Protecția Consumatorului au dat amenzi de aproape patru milioane de lei în urma controalelor făcute în prima jumătate a lunii trecute,...

Pericol de inundații în județele Neamț și Iași! Hidrologii au instituit codul portocaliu

Hidrologii au instituit un cod portocaliu de inundaţii, valabil până la ora 23:00 pe râuri mici din judeţele Neamţ şi Iaşi. Potrivit Institutului Naţional de...
Ultima oră
Pe aceeași temă