20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăInternaționalVIDEO. Angela Gheorghiu lansează primul său album de colinde româneşti

VIDEO. Angela Gheorghiu lansează primul său album de colinde româneşti

Soprana Angela Gheorghiu lansează primul său album de colinde româneşti, intitulat “O, ce veste minunată!”. Albumul conţine 16 dintre cele mai îndrăgite colinde tradiţionale româneşti, printre care “Bună dimineaţa la Moş Ajun”, “Florile dalbe” sau “Colindita”.

“Am înregistrat acest album de colinde pentru a readuce în suflet acea bucurie simplă, dar înălţătoare, a Crăciunului petrecut alături de cei mai dragi oameni. Sunt fericită şi emoţionată să pot oferi publicului primul CD cu colinde româneşti de referinţă, cu aranjamente gândite pentru spiritul şi vocea mea. Este un vis împlinit pentru mine, pentru că este un proiect de suflet, primul realizat prin intermediul fundaţiei pe care am înfiinţat-o şi care-mi poartă numele, Fundaţia Angela Gheorghiu. Le mulţumesc tuturor prietenilor care m-au sprijinit pentru a va putea oferi ce este mai de preţ în muzică românească tradiţională de Crăciun. Vă urez să aveţi parte de Sărbători cu mare bucurie şi pace sufletească!”, a spus Angela Gheorghiu.

Citeşte şi: FOTO. Soprana Angela Gheorghiu lansează un nou clip, pentru piesa “Copacul”

Piesele sunt înregistrate în luna septembrie 2013 la Sala Radio, alături de Orchestra Nationala Radio, dirijor Tiberiu Soare, Corul National de Camera Madrigal, dirijor Voicu Popescu şi Corul Accoustic, dirijor Daniel Jinga, si in Studioul ISV – Ines Studio & Video.

Albumul este o coproducţie Fundatia Angela Gheorghiu – Radio Romania – Centrul Cultural Casa Artelor Sector 3 Bucuresti – Primaria Sectorului 3 Bucuresti. Producatorul general al acestui material discografic este Oltea Serban Parau, iar producătorul executiv, Alice Barb.

Albumul de colinde poate fi găsit în toate magazinele de specialitate din ţară şi în hypermarketuri, la raionul de muzică.

Citeşte şi: Declaraţie ŞOC. Soprana Angela Gheorghiu mărturiseşte că A FOST BĂTUTĂ mulţi ani de tenorul Roberto Alagna

Puteţi asculta aici colindul Angela Gheorghiu – “La Vitleem colo-n jos”, extras de pe noul album. Colindul este tradiţional, prelucrat de Nicolae Lungu, iar aranjamentul a fost realizat de Dan Dediu.:

 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 816. Președintele Bulgariei, filo-rus, susține că Rusia nu poate fi învinsă

Președintele Bulgariei, Rumen Radev, cunoscut pentru opiniile sale favorabile Rusiei, a declarat că victoria Ucrainei în actualul război contra Rusiei este "imposibilă". Șeful statului bulgar...

Avertisment al Poliției Române și al Asociației Române a Băncilor

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică și Asociația Română a Băncilor atrag atenția, prin intermediul proiectului național de conștientizare Siguranta Online, cu privire...

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...
Ultima oră
Pe aceeași temă