16.5 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăInternaționalTVR 2 lansează filme la cinema

TVR 2 lansează filme la cinema

Prietenii TVR 2 au avut ocazia de a fi primii spectatori din România care au vizionat filmul „Pinguinii d-lui Popper” alături de jurnalişti şi de vedetele TVR 2, printre care Iuliana Marciuc, Cristina Şoloc, Gianina Corondan, Măriuca Mihăilescu, Adi Anton, Radu Rizea, Bernard Tatomir , Diana Dimian, Eda Marcus, Alec Secăreanu, Andreas Petrescu şi Mihnea Mihăiţă.

Înaintea avanpremierei româneşti, postul de televiziune a organizat o proiecţie specială, la Cinema City din AFI Palace Cotroceni, la care au fost invitaţi telespectactorii TVR 2, vedete, dar şi jurnaliştii care urmăresc ce se întâmplă în domeniul cinematografiei.

TVR 2 a început să depăşească limitele micului ecran şi a vrut să demonstreze că are parte de o echipă deschisă, care a renunţat la „hainele prăfuite” ale unei instituţii care împlineşte 55 de ani de existenţă.

Vedetele TVR 2 s-au amestecat firesc printre ceilalţi spectatori, au stat la poze, au acordat autografe şi i-au învăţat pe invitaţi cum să facă diferite forme din baloane.

Mai mult, pozele făcute de vedete cu fanii sau jurnaliştii au apărut la scurt timp pe pagina de Facebook TVR 2 www.facebook.com/fanTVR2, semn că televiziunea publică a început să înţeleagă altfel noile tehnologii.

Productia 20th Century Fox „Pinguinii d-lui Popper”, distribuită în România de Odeon, este o comedie de familie. Viata lui Thom Popper (Jim Carrey), un om de afaceri din New York, este dată peste cap de o moştenire neobişnuită: şase pinguini Gentoo, foarte neastâmpăraţi.

Fiind nevoit să facă lucruri neobişnuite pentru a avea grijă de micuţii prieteni, şi chiar să îşi redecoreze apartamentul cu multă gheaţă, Popper are ocazia să se apropie mai mult de cei doi copii ai săi şi de fosta soţie, Amanda (Carla Cugino), dar şi să redescopere adevăratele valori ale vieţii.

 

Cele mai citite

Ziua Europei: Arcul de Triumf va fi iluminat în albastru

Arcul de Triumf va fi iluminat joi, de Ziua Europei, în albastru, a anunțat Primăria Capitalei. Alte manifestări dedicate Zilei Europa vor avea loc...

Guvernul discută Programul Național de Reformă pe anul 2024

Guvernul Ciolacu are pe ordinea de zi a ședinței din 9 mai 2024 un Memorandum pentru "Aprobarea Programului Național de Reformă 2024", elaborat conform...

Maia Sandu speră ca Republica Moldova să intre în UE “până în 2030”

Președinta Maia Sandu le-a spus cetățenilor Republicii Moldova că țara lor ar putea fi primită în Uniunea Europeană până în anul 2030. "Depinde de noi...
Ultima oră
Pe aceeași temă