Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sportivii nord-coreeni, în pericol. Kim Jong-un îi va executa, dacă aceștia îi trezesc suspiciuni

Competiţia se desfăşoară la Pyeongchang, Coreea de Sud, în perioada 9-25 februarie 2018 şi liderul nord-coreean Kim Jong-un se află într-o stare de alertă, scrie dailystar.co.uk.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 21.01.2018 - 20:18

Kim Jong-un le-a permis sportivilor săi de elită să ia parte la concursuri, pentru a-şi îmbunătăţi imaginea în lume. Coreea de Nord şi de Sud au stabilit să se prezinte „sub acelaşi drapel” în faţa publicului, marcând o îmbunătăţire semnificativă a relaţiilor, potrivit publicației Gândul.

Dar în spatele solidarităţii şi a mărinimiei lui Kim Jong-un s-ar putea ascunde gânduri negre, a declarat un expert asiatic în securitate. Chris Ogden, din cadrul Universităţii St. Andrews, crede că sportivii nord-coreeni au fost avertizaţi cu privire la riscul unei execuţii, la întoarcerea din delegaţie.

Kim Jong-un aplică pedeapsa cu moartea pentru orice fel de colaborare sau spionaj în favoarea Coreei de Sud sau altei ţări. „Cred că ar fi în interesul ambelor părţi să încerce să facă schimb de informaţii, deşi Olimpiadele oferă un context limitat în acest sens”, a spus Ogden.

Echipa olimpică din Coreea de Nord a câştigat şapte medalii, din care două de aur, în cadrul Jocurilor Olimpice din 2016, desfăşurate la Rio de Janeiro.

Recent, presa internaţională a scris că liderul suprem Kim Jong-un va trimite 300 de majorete la Jocurile Olimpice, pentru încurajarea sportivilor. Sâmbătă, oficialii Jocurilor au anunţat că 22 de sportivi vor participa la competiţiile olimpice.

Comentarii

loading...