Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Facebook

Rusia amână parada militară dedicată Zilei Victoriei din cauza epidemiei de coronavirus

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a anunțat că parada militară de la Moscova, care urma să se desfășoare la data de 9 mai 2020, va fi amânată din cauza epidemiei de coronavirus.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 17.04.2020 - 00:40

Parada militară era planificată în cinstea Zilei Victoriei, 9 mai, pentru a celebra împlinirea a 75 de ani de la victoria Rusiei asupra Germaniei, în cel de-al doilea Război Mondial.

Preşedintele Putin a avut, joi, o declarație televizată în care a anunțat, vizibil afectat, că manifestările dedicate zilei de 9 mai vor fi reprogramate în cursul anului 2020.

"Pentru a pregăti parada de la 9 mai, pregătirile ar trebui să înceapă chiar acum. Dar riscurile legate de epidemie, al cărei vârf nu a fost încă atins, sunt prea mari", a explicat președintele Putin.

Rusia a raportat până acum aproape 28.000 de cazuri de coronavirus, dintre care circa jumătate sunt la Moscova.

Comentarii