30 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăInternaționalPetrecere jazz în clubul The Ark cu ocazia concertului Herbie Hancock

Petrecere jazz în clubul The Ark cu ocazia concertului Herbie Hancock

Vineri, 29 Octombrie, în clubul The Ark se organizează o seară de jazz cu cocktailuri şi proiecţii de film, precum şi concursuri speciale pentru toti fanii jazz-ului.

Petrecerea Imagine Jazz Party va începe în jurul orei 23:00, intrarea fiind liberă. Mai mult decât atât, cei care vin direct de la concertul Herbie Hancock care va avea loc în aceeaşi seară, 29 octombrie, la Sala Palatului, şi prezintă la bar biletul valid, primesc din partea casei un cocktail. Cei care au cumpărat cel puţin un album Herbie Hancock în seara concertului, au şansa de a pleca de la The Ark cu unul nou: “The Imagine Project” semnat chiar de marele maestru Herbie.

Herbie Hancock va concerta în premieră în România în octombrie 2010, publicul având ocazia să îl asculte live pe unul dintre cei mai importanţi reprezentanţi ai jazzului modern international.

Herbie Hancock este unul dintre cei mai premiaţi muzicieni din istorie, palmaresul său reunind 50 de albume proprii, peste 20 de milioane de copii vândute, 12 premii Grammy, un premiu Oscar pentru coloana sonoră a filmului “Round Midnight”, precum şi alte peste 25 de distincţii printre care Ordinul Artelor şi Literelor în grad de Ofiter, oferit la Paris, în 1985, şi premiul pentru “Artistul Anului”, oferit de fundaţia Harvard în anul 2008.

Hancock a avut colaborări de succes cu Miles Davis, Joni Mitchell, Stevie Wonder, Sting, Annie Lennox, Christina Aguilera, Carlos Santana, Norah Jones sau Leonard Cohen.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Boeing anunță că își încetinește producția modelul 737

Boeing le-a spus furnizorilor că amână cu trei luni producție sa de avioane 737, au declarat două surse din industrie, deoarece continuă să se...

Roberta Anastase vrea să scape de la Prahova de baronul Iulian Dumitrescu „Lamborghini”

Pierderea alegerilor pentru șefia Consiliului Județean Prahova de către baronul Iulian Dumitrescu „Lamborghini” a tulburat rău de tot apele în organizația județeană PNL...

Europarlamentarul Eugen Tomac despre alegerile din România: “Un milion de voturi anulate și mii de procese verbale măsluite”

Europarlamentarul Eugen Tomac, președintele PMP, susține că la alegerile din 9 iunie 2024, în România s-au consemnat "un milion de voturi anulate și mii...
Ultima oră
Pe aceeași temă