11 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăInternaționalNinsori abundente în nordul Japoniei

Ninsori abundente în nordul Japoniei

Potrivit Agenţiei meteorologice nipone, noua furtună de zăpadă va ajunge în Hokaido şi în zonele de coastă ale Mării Japoniei miercuri la prânz.

Luni, zeci de accidente au fost raportate în trafic, iar 30 de zboruri şi circa 200 de trenuri au fost anulate în Hokkaido, a relatat cotidianul Hokkaido Shimbun.

Ninsorile recente au făcut ca acumulările de zăpadă să ajungă la 201 centimetri în oraşul Horokanai, depăşind pentru prima dată în acest an pragul de 200 de centimetri pe insulă.

Furtuna de luni a fost însoţită de rafale de vânt de până la 102 kilometri pe oră în zona Capului Erimo şi de 95 de kilometri pe oră în oraşul Ishikari, din apropierea capitalei insulei, Sapporo, a indicat Agenţia meteorologică niponă.

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă