9.1 C
București
marți, 28 martie 2023
AcasăInternaționalMinistrul Sănătății din Australia a susținut o conferință cu un păianjen pe...

Ministrul Sănătății din Australia a susținut o conferință cu un păianjen pe picior

Ministrul Sănătății din Australia a avut parte de o surpriză în timp ce susținea o conferință de presă în statul Queenslands. Un păianjen de dimensiuni mari s-a urcat pe piciorul ei, în timp ce se adresa jurnaliștilor.

Păianjenul vânător a început să se târască pe piciorul lui Yvette D’Ath în timp ce vorbea cu reporterii. Cu toate acestea, oficialul nu s-a panicat și și-a continuat discursul în grădina Parlamentului din Queensland. Calmă, Yvette a cerut unui jurnalist să îndepărteze păianjenul de pe piciorul ei, fără să își întrerupă conferința.

Ministrul din Australia a susținut o conferință cu un păianjen pe picior

„Voi continua să mă prefac că nu am un vânător pe mine chiar acum și să las pe altcineva să se ocupe de asta, dar dacă se apropie de fața mea, te rog să-mi spui.”, a spus amuzată Yvette D’Ath.

Într-un final, vânătorul s-a coborât de pe piciorul ei și a rămas nevătămat. Ministrul a făcut un pas înapoi și a precizat că nu îi plac păianjenii. D’Ath și-a încheiat conferința în care a anunțat că a existat o creștere a cazurilor de coronavirus în Queensland la 22.

„A decis să plece. Wow, a fost un moment tensionat, nu-i aşa?”, a exclamat Yvette D’Ath, izbucnind într-un râs nervos.

Păianjenul Huntsman nu reprezintă un pericol pentru viața umană. Acesta are o cantitate redusă de venin, iar mușcătura sa nu este fatală. Păianjenii din această specie nocturnă pot fi întâlniţi în țări precum Australia, Asia, America de Sud, Africa de Sud, Noua Zeelandă, dar și în Europa.

Citiți România Liberă și pe Google News

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Dacia a produs 100.000 de modele Jogger la uzina de la Mioveni

Uzina Dacia de la Mioveni a fabricat modelul Jogger cu numărul 100.000. Vehiculul care marchează acest jalon important de producție este un exemplar cu motorizare...
00:00:22

VIDEO: Prinţul Harry s-a prezentat la Curtea Supremă din Londra

Prințul Harry al Marii Britanii a sosit luni (27 martie) la Înalta Curte din Londra unde are loc o audiere în cadrul procesului intentat...

Dacia a produs 100.000 de modele Jogger la uzina de la Mioveni

Uzina Dacia de la Mioveni a fabricat modelul Jogger cu numărul 100.000. Vehiculul care marchează acest jalon important de producție este un exemplar cu motorizare...
Ultima oră
Pe aceeași temă