14.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăInternaționalKamelot a confirmat prezenţa la Artmania Festival

Kamelot a confirmat prezenţa la Artmania Festival

Prima formaţie care a confirmat prezenţa la ediţia din acest an a Artmania Festival de la Sibiu este trupa americană Kamelot, care va concerta în prima zi de festival, potrivit Mediafax.

Festivalul va avea loc în în Piaţa Mare din oraş, în perioada 13-15 august, iar artiştii americani vor concerta în prima zi de festival. Potrivit organizatorilor, Kamelot cântă progressive/power metal, muzica lor conţinând elemente simfonice.

Formaţia a fost înfiinţată de chitaristul Thomas Youngblood şi toboşarul Richard Warner în 1992, iar albumul de debut a apărut în 1995, fiind intitulat “Eternity”. Din 2005, trupa a devenit un cvintet.

Kamelot îşi va începe turneul mondial în iunie, în Europa, iar concertul de la Sibiu va fi ultimul din prima parte a turneului.

Festivalul Artmania include concerte, expoziţii, petreceri şi alte acţiuni culturale în cetatea medievală a Sibiului.

Până în 30 aprile, biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate la preţul de 70 de lei pe zi şi 110 lei pentru abonamente. În perioada festivalului, biletele care vor mai fi disponibile vor costa 110 lei, iar abonamentele la 180 de lei.

În anii precedenţi, pe scena Festivalului Artmania au fost prezente trupe rock consacrate, printre care Nightwish, HIM, Opeth, Amorphis, Anathema, Lacrimosa, Tiamat, My Dying Bride sau Within Temptation.

Cele mai citite

Vladimir Putin, mesaj către Europa, dacă Ucraina va folosi armament occidental contra Rusiei: „Să fie conştienţi cu ce se joacă”

Preşedintele rus Vladimir Putin a ameninţat marţi Europa cu „consecinţe grave” dacă ţările NATO vor permite Ucrainei să folosească armamentul occidental pentru a ataca...

Plecare importantă din SRI. Cristian Bizadea părăsește instituția la doar 48 de ani

Generalul SRI, Cristian Bizadea (48 de ani), pleacă din sistem începând cu data de 1 iunie și ar fi vorba despre pensionare și nu...

Eugen Tomac dezvăluie abuzul făcut de Austria în privința aderării României la Schengen

Marți, pe 28 mai, europarlamentarul Eugen Tomac a scris pe rețelele de socializare că a primit o scrisoare în care Austria este atacată pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă