Cei care sunt deja sătui de sarmale şi cârnaţi pot încerca să mai varieze meniul tradiţional românesc cu cel tradiţional englezesc pe care vi-l recomandă călduros unul dintre cei mai mari „meşteri” bucătari: faimosul Jamie Oliver.
El va găti la TV Paprika pe 24 şi 25 decembrie, de la ora 19.00, o cină de Crăciun, avându-le drept ajutoare de nădejde pe cele două fiice ale sale cu nume de flori: Poppy şi Daisy (Mac şi Margareta). Din meniu fac parte friptură de curcan umplut, jambon pregătit după o reţetă străveche, plăcintă „păstorească” din măruntaie şi curcan, iar la desert faimoasa budincă englezească de Crăciun. Iar din seara de 26 decembrie, de luni până vineri, de la ora 21.00, acelaşi celebru „chef” le va dezvălui gospodinelor secretul de a găti cele mai complexe meniuri în doar jumătate de oră, în emisiunea „Jamie Oliver găteşte în 30 de minute.”