12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăInternaționalFOTO. Alina Eremia a filmat un nou videoclip, pentru piesa “Când luminile...

FOTO. Alina Eremia a filmat un nou videoclip, pentru piesa “Când luminile se sting”

Cântăreața Alina Eremia a filmat săptămâna trecută un nou clip, pentru piesa „€œCând luminile se sting”. 

Scenariul videoclipului are în prim plan conflictul interior al unui bărbat, prins între două femei. Mesajul melodiei este transmis prin momente coregrafice realizate de Alina Eremia alături de trei dansatori foarte talentați: Iubi RIbac, Mircea Vlad și Raluca Netca. Filmările au avut loc la Palatul Bragadiru, în regia lui Michael Adrian Mircea. 

„œA fost prima colaborare cu Michael, a cărui viziune m-a captat din prima, reușind să pună într-o lumină cât mai bună ceea ce transmite piesa. A gândit scenariul în jurul unei coregrafii, folosind valențele mele în materie de dans în videoclip”, a explicat Alina. 

Sper ca piesa și videoclipul să ajungă la sufletele oamenilor și să se regăsească în povestea de viață pe care am ales-o”, a încheiat Alina. 

Noul single al Alinei a fost compus și produs de cei de la MusicExpert Company, care s-au ocupat și de cele mai recente două piese ale artistei. 
   
Ținutele artistei au fost concepute de Mădălina Dorobanțu (Pas de Tout), machiajul a fost realizat de Diana Ionescu, iar coafurile, de Max de la Jovsky Studio. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă