17.6 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăInternaționalFilmul belgian ”Tărâmul iluminaţilor” a câştigat Trofeul Anonimul

Filmul belgian ”Tărâmul iluminaţilor” a câştigat Trofeul Anonimul

Filmul belgian ”Tărâmul iluminaţilor/ The Land of Enlightened” (Belgia-Irlanda-Olanda-Germania-Afganistan), de Pieter-Jan De Pue, a câştigat Trofeul Anonimul, la cea de-a 13-a gală a festivalului, au anunţat organizatorii.

Aseară, 13 august, a avut loc Gala de Închidere a celei de-a 13-a ediții a Festivalului Internațional de Film Independent Anonimul, în cadrul căreia publicul a hotărât câștigătorii.

La secțiunea de scurtmetraj s-au decernat următoarele premii:

Premiul Publicului pentru Cel mai bun scurtmetraj străin filmului “Eden Hostel”, regia Gonzaga Manso (Spania), decernat în prezența regizorului.

Premiul Publicului pentru Cel mai bun scurtmetraj românesc filmului “O noapte în Tokoririki”, regia Roxana Stroe.

Premiul Ovidiu Bose Paștina, oferit de Fundația Anonimul, pentru filmul “Hopptornet/ Ten Meter Tower, regia Axel Danielson și Maximilien van Aertryck (Suedia).

În cadrul secțiunii de lungmetraj, Trofeul Anonimul 2016 s-a acordat filmului ”Tărâmul iluminaţilor/ The Land of Enlightened”, în regia lui Pieter-Jan De Pue (Belgia). Trofeul a fost decernat în prezența asistentului de regie Gregoire Verbeke.

 

 

 

Cele mai citite

Tarom este salvat. Compania primește 100 de milioane de euro, aprobate de Comisia Europeană

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat joi validarea ajutorului de stat pentru compania aeriană Tarom. Este vorba de aproape 100 de milioane de euro, aprobaţi...

Pariază pe șansele României în EURO 24. Va trece de faza grupelor?

EURO 24 se apropie rapid, aducând cu sine nu doar spectacolul fotbalistic european, dar și o mare de oportunități pentru pasionații de pariuri sportive....

Nicușor Dan: Gabriela Firea are toate şansele să câştige Primăria Capitalei

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi că Gabriela Firea are toate şansele să câştige Primăria Capitalei, el precizând că sunt alegeri într-un singur...
Ultima oră
Pe aceeași temă