12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăInternaționalCharlie Sheen dă în judecată producătorii "Two and a Half Men"

Charlie Sheen dă în judecată producătorii “Two and a Half Men”

Actorul american Charlie Sheen i-a dat în judecată pe producătorii serialului de comedie “Two and a Half Men” (Doi bărbaţi şi jumătate) şi cere daune morale de 100 milioane de dolari, după ce a fost concediat, relatează BBC, citat de NewsIn.

Starul îl acuză pe unul dintre producători de hărţuire şi defăimare. Controversatul actor susţine, de asemenea, că motivul concedierii sale ar fi fost faptul că şi-a permis să vorbească urât în public despre producători şi despre compania Warner Bros.

Reprezentanţii actorului au menţionat că daunele cerute de acesta nu îi vor servi propriului său interes, ci sunt cerute “pentru întreaga echipă a serialului”.

Actorul american a fost concediat, luni, de studiourile Warner Bros, şi nu va mai apărea în serialul “Two and a Half Man”. Sheen ajunsese cel mai bine plătit actor de televiziune, cu un salariu de două milioane de dolari pentru fiecare episod.

Concedierea a venit în urma numeroaselor scandaluri în care a fost implicat starul în vârstă de 45 de ani, majoritatea plecate de la consumul de droguri şi alcool.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă