16 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăInternaționalCea mai SEXISTĂ emisiune, difuzată de televiziunea daneză

Cea mai SEXISTĂ emisiune, difuzată de televiziunea daneză

Televiziunea daneză a început, recent, să difuzeze una dintre cele mai sexiste productii pentru micul ecran, scrie Daily Mail.

În cadrul emisiunii daneze, femeile se dezbracă, iar doi moderatori le analizează corpurile.

Fiecare model trebuie să accepte, astfel, să fie criticate de creatorul emisiunii, Thomas Blachman şi de invitatul său.

Blachman, care este şi membru al juriului X-Factor danez, şi-a apărat conceptul emisiunii cu argumentul că nu a vrut decât să facă un serviciu femeilor ale căror corpuri sunt “însetate de opiniile bărbaţilor”.

De asemenea, creatorul producţiei de televiziune a adăugat, potrivit Daily Mail, că obiectivul emisiunii lui este acela de a “vorbi despre estetica trupului feminin fără ca discuţia să devină pornografică sau corectă din punct de vedere politic”.

Emisiunea, intitulată, după creatorul ei, Blachman, a primit deja numeroase critici şi din partea telespectatorilor care o consideră drept o producţie umilitoare pentru femei.

Ea continuă, însă, să fie difuzată pe canalul DR2. Producătoarea canalului DR, Sofia Fromberg, a apărat proiectul lui Blachman. Ea a susţinut că emisiunea trebuie să continue, iar criticii ei nu ar trebui să aibă un cuvânt decisiv în ceea ce priveşte ce este bine sau nu pentru femei şi bărbaţi.

 

 

 

Cele mai citite

Marcel Ciolacu, ferm convins că România va avea până la sfârșitul anului o inflație de sub 5%

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că trendul inflaţiei este unul descendent, iar pe finalul acestui an va coborî sub cinci la sută. Acesta a...

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...

Bistrița: Un traficant de droguri este acuzat că a violat o minoră

La data de 16 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița Năsăud au dispus...
Ultima oră
Pe aceeași temă