13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăGDPRVIRUS NECUNOSCUT la Beiuş. Un copil a MURIT după o vacanţă petrecută...

VIRUS NECUNOSCUT la Beiuş. Un copil a MURIT după o vacanţă petrecută în Bulgaria

Un copil de numai un an a murit, la Beiuş, din cauza unui virus necunoscut. Fratele geamăn al acestuia a fost stabilizat de medici. Acesta a fost internat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti. Medicii spun că este vorba despre un virus pe care încearcă să-l identifice.

 

Tragedia s-a produs după o vacanţă petrecută în Bulgaria şi în ţară împreună cu părinţii, informează Digi 24.

Unul dintre ei a fost internat la spitalul din Beiuş, după ce a început să se simtă rău. A făcut stop cardio-respirator şi a murit.

După câteva ore a ajuns la spital şi fratele geamăn, care acuza probleme de respiraţie. Medicii nu au reuşit să-şi dea seama care este cauza bolii, aşa că l-au trimis în Bucureşti, unde a fost stabilizat.

Specialiştii aşteaptă acum rezultatul analizelor trimise la Institutul Cantacuzino, pentru a afla cauza acestei tragedii.

“Eu, în cariera mea de pediatru, foarte rar am văzut o astfel de evoluţie rapidă. Intră în discuţie virusuri, microbi. Vom găsi răspuns numai după ce vom primi de la Cantacuzino aceste investigaţii”, spune doctorul Ladislau Ritli, medic pediatru la Spitalul Muncipal din Oradea.

Cele mai citite

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

Marcel Ciolacu, ferm convins că România va avea până la sfârșitul anului o inflație de sub 5%

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că trendul inflaţiei este unul descendent, iar pe finalul acestui an va coborî sub cinci la sută. Acesta a...

Arest la domiciliu pentru medicul care a uitat o compresă în ambdomenul unei paciente, iar aceasta a murit

Medicul care a operat o femeie din localitatea dâmboviţeană Dragomireşti şi ar fi uitat o compresă în abdomenul acesteia, lucru ce a dus la...
Ultima oră
Pe aceeași temă