17.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăGDPRCum să pregătești o cină romantică perfectă

Cum să pregătești o cină romantică perfectă

O cină romantică organizată acasă este mult mai specială decât o ieșire în oraș. Dacă vrei să îți surprinzi partenerul, tot ce trebuie să faci este să alegi meniul potrivit și să creezi o atmosfera romantică. Publicația WikiHow propune următorii pași pentru o seară memorabilă de Sfântul Valentin.

1. Alege băuturile

Dacă plănuiești să pregătești o cină romantică acasă, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să alegi băuturile. Vinul este una dintre cele mai romantice băuturi. Pregătește-te cu o sticlă de vin roșu pentru a destinde atmosfera.

Citește și: Cinci cocktailuri perfecte pentru Ziua Îndrăgostiților

Dacă vrei să îți surprinzi partenerul cu ceva inedit, pregătește un cocktail.

2. Alege un aperitiv simplu

După un pahar cu vin, merge o gustare, așa că trebuie să faci un aperitiv simplu și ușor de mâncat. Recomandate sunt bruschetele sau diferite mixuri de legume și fructe. 

Citește și: REȚETĂ simplă și rapidă: Brioșe aperitiv cu ciuperci

3. Alege felul principal

Felul principal este atracția serii, așa că trebuie să ai mare grijă cu alegerea lui. Trebuie să ții cont de preferințele partenerului, de ceea ce îi place și ceea ce nu îi place. Nu trebuie să alegi ceva sofisticat, ci ceva simplu și ușor de realizat.

Poți prepara pui la cuptor, frigărui de pui cu legume, pește la cuptor sau paste.

Citește și: TOP 10. Cele mai amuzante mesaje de Ziua Îndrăgostiţilor

 

4. Alege un desert simplu și ușor 

 

Pentru a încheia o seară superbă, desertul trebuie să fie ceva special. Nu este nevoie să pregătești un desert elaborat, ci alege ceva simplu. Poți alege să combini înghețată cu diferite fructe sau poți face brioșe sau spumă de ciocolată.

Citește și: Desertul zilei: Spumă de ciocolată cu fructe de pădure

Cele mai citite

Marcel Ciolacu, vizită în Turcia

Premierul Marcel Ciolacu a comunicat miercuri că intenționează să efectueze săptămâna viitoare o vizită oficială în Turcia. În cadrul acestei vizite, în conformitate cu...

Ce spune Mugur Isărescu despre un nou mandat la BNR. Este cel mai longeviv guvernator din lume

Guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, a afirmat miercuri că în cazul în care i se va propune de către Parlament un nou...

Cum alegi un Volvo XC 60 de vânzare, în leasing, de la o agenție cu experiență

Experiența de cumpărare a unei noi mașini poate fi foarte interesantă, deoarece oferte sunt pretutindeni. Piața de profil este suprasaturată de oferte și...
Ultima oră
Pe aceeași temă