25.8 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăGDPRComunicat de presă: InterContinental Bucuresti – premiat la eTravel Awards pentru www.eventsinbucharest.ro...

Comunicat de presă: InterContinental Bucuresti – premiat la eTravel Awards pentru www.eventsinbucharest.ro (P)

Aseara, la Gala eTravel Awards, Hotelul InterContinental Bucuresti a castigat Premiul 3 la categoria Cel mai Bun site de Hotel, pentru www.eventsinbucharest.ro.

Site-ul eventsinbucharest.ro a fost dezvoltat local de Expremio Marketing si  serveste nevoilor de interactiune online cu clientii locali si de comunicare a ofertelor de evenimente corporate si private (nunti, botezuri, aniversari), precum si a unor produse si facilitati oferite de hotel: Sunday Brunch si Health Club 22.

«Efortul de echipa pe care l-am depus impreuna cu echipa de dezvoltare a meritat si a dovedit ca investitia in online este profitabila, nu doar ca notorietate pentru pozitionarea noastra ca organizatori de evenimente corporate sau private, dar si in termeni financiari – a crescut numarul de rezervari online pentru restaurante  si numarul de abonamente la Health Club 22. » a spus Dana Chiriac, Marketing & PR Manager, InterContinental Bucharest.

"Eventsinbucharest.ro este unul dintre proiectele care demonstreaza ca pariul pus de echipa InterContinental in mediul online este unul castigator. Multumim pentru increderea acordata ca partener in acest demers, pentru deschiderea de a experimenta in digital si, mai ales, pentru sustinerea ideilor si implementarea lor ireprosabila." a declarat, in cadrul Galei eTravel Awards, Gabriela Enescu, Managing Partner, Expremio Marketing.

 

La eTravel Awards, InterContinental Bucuresti a mai fost nominalizat si pentru Best Facebook Fan Page, pentru www.facebook.com/InterContinentalBucharestHotel .

Contact : Dana Chiriac : 0727 810 200 sau dana.chiriac@ihg.com; Gabriela Enescu : 0745 202 362 sau gabriela.enescu@expremio.com 

InterContinental Bucuresti opereaza cu 257 de camere si apartamente, 14 Sali de conferinta, 2 restaurante – Braseria Corso si Restaurantul Modigliani si un bar – Intermezzo Piano Bar. Hotelul este condus prin contract de management de InterContinental Hotels Group. Ca parte a InterContinental Hotels & Resorts, brandul de lux al lantului international, InterContinental Bucuresti promoveaza destinatia, savoarea locala si experientele autentice pe care le ofera Bucurestiul. In 2016, Hotelul InterContinental implineste 45 de ani de existenta pe piata romaneasca, fiind primul hotel de cinci stele de lant, din Romania.

Expremio Marketing este o agentie de digital marketing si tehnologie specializata pentru industria ospitalitatii. Expremio a fost infiintata in 2011 si face parte din grupul BitSoft, cel mai mare integrator de solutii IT pentru HoReCa din Romania. 

Cele mai citite

Nicușor Dan a fost consiliat de oamenii lui Plahotniuc și Băsescu

Nicușor Dan mai vrea un mandat de primar al Capitalei pentru încă patru ani, dar se pare că a uitat cam repede că...

Cine este românul arestat pentru trădare, a cărui arestare a dus la expulzarea unui diplomat rus

Portalul instanțelor de judecată a publicat date din dosarul de la Curtea de Apel București, pe baza căruia un cetățean român a fost arestat...

Românii au „invadat” Arena Națională. Record de asistență la meciul „Generației de Aur”

Meciul de retragere al „Generației de Aur” a stabilit un nou record de asistență pentru Arena Națională, 54.967 de spectatori fiind în tribunele stadionului...
Ultima oră
Pe aceeași temă