13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăGDPRBlack Friday 2016. Site-urile cu cele mai mari reduceri. Românii au cumpărat...

Black Friday 2016. Site-urile cu cele mai mari reduceri. Românii au cumpărat multe smartphone-uri. Până la această oră, românii au cheltuit 12 milioane de euro doar prin tranzacţii online

UPDATE 16.00: Ca în fiecare an, serverele magazinelor online au căzut din cauza numărului de utilizatori care le-au accesat. Site-uri precum Emag, Elefant.ro şi Libris au avut, timp de câteva zeci de minute, probleme tehnice, însă, situaţia a fost remediată rapid. 

Febra Black Friday a cuprins şi firmele de turism. Românii vor avea ocazia să găsească oferte avantajoase la bilete de avion, precum și pentru călătorii. Multe agenţii se laudă cu surprize şi cu oferte dintre cele mai convenabile. 

Până la această oră, românii au cheltuit până la 12 milioane de euro doar prin tranzacţii online.


UPDATE 14,00: Vineri la ora 14, compania Emag anunță, pe site, că mai are “peste 1.000.000 de produse la reducere”.

Această precizare apare în contextul în care, chiar de la demararea campaniei Black Friday din ziua de vineri, 18 noiembrie, o serie de produse apăreau cu mențiunea “stoc epuizat”.


UPDATE 12,00: Potrivit sondajelor, bărbații din România sunt mult mai dispuși decât femeile să cheltuiască sume de bani mari cu prilejul Black Friday.

30 la sută dintre bărbații chestionați au declarat ar dori să cheltuiească o sumă de peste 1000 de lei la ediția din 2016 a acestui eveniment comercial.


UPDATE 11,30: Nebunia cumpărăturilor de Black Friday a ajuns și lumea mașinilor. Una dintre firmele din București a epuizat deja oferta anunțată pentru ziua specială de vineri.


UPDATE 11,00: O companie din București anunță, vineri, că oferă spre vânzare cel mai scump automobil din istoria acestei firme românești, la un preț redus cu prilejul Black Friday.

Este vorba de un automobil Bentley care avea prețul inițial de 492.000 de euro. La această mașină se propune un discount de 24.000 de euro.


UPDATE 10,00: Gama produselor care beneficiază de reduceri de preț cu prilejul Black Friday include, în acest an, apartamente și automobile. Un apartament de trei camere în București, într-un bloc nou, la etajul 3, este oferit la prețul promoțional de 79.300 de euro.


UPDATE 09,00: Evenimentul Black Friday este o oportunitate nu doar pentru cumpărători ci și pentru comercianți, care încearcă să stimuleze vânzarea produselor greu vandabile.

Un exemplu este cel al aparatelor frigorifice, mai ales cele de mari dimensiuni și cu prețuri mari.


UPDATE 08,00: La mai puțin de două ore de la deschiderea evenimentului Black Friday, o serie de produse au fost epuizate din oferta magazinelor online.

De exemplu, pe site-ul Emag, câteva modele de telefoane mobile apar ca fiind deja epuizate. Este vorba de patru modele smartphone, care avuseseră reduceri de preț de 19, 21, 25 și 35 la sută.


Citește și: Black Friday 2016. Produsele electronice au reduceri de preț de până la 33 la sută

Produsele din categoria IT, cum ar fi laptopurile și telefoanele mobile, sunt și în anul 2016 vedeta evenimentului Black Friday. La aceste tipuri de produse se acordă reduceri de preț numeroase și consistente, care ajung până la 33 la sută.


Black Friday 2016 va avea loc, în România, în ziua de 18 Noiembrie, cât și în weekendul 19-20 noiembrie. Cu toate acestea, unele magazine vor alege să ofere reduceri fie în intervalul 18 – 27 noiembrie, fie în weekendul 25-27 noiembrie, potrivit BlackFridayRomânia.net.

Prin intermediul RL puteți accesa, foarte ușor, ofertele celor mai mai vânzători online, care vor face reduceri masive de Black Friday din acest an.

Vezi în lista de mai jos ofertele principalelor site-uri:

Reduceri Black Friday Altex

Potrivit BlackFridayRomânia.net, cei de la ALTEX vor avea reduceri în toată luna noiembrie. educerile vor fi disponibile în magazine începând cu data de 1 Noiembrie, la diverse produse, și vor culmina cu ofertele cele mai interesante și tăieri de preț substanțiale, de până la 70%, în data de 18 și 20 noiembrie.

Reduceri Black Friday Cel.ro

Reduceri Black Friday Domo

Reduceri Black Friday Emag

Reduceri Black Friday Evomag

Din experiența anilor anteriori, EVOMAG vor organiza Black Friday 2016 în weekendul 18 – 20 noiembrie 2016 și vor oferi reduceri la zeci de mii de produse electronice și IT&C.

Reduceri Black Friday Fashion Days

Reduceri Black Friday Flanco

Flanco organizează Black Friday 2016 în perioada 1 Noiembrie – 20 Noiembrie 2016, atât în magazinele fizice, cât și online pe Flanco.ro. Reducerile din magazinele Flanco sunt de până la 80% la sute de mii de produse din stoc din categoriile electronice (gadgeturi), electrocasnice mari și mici, auto și multimedia. 

Reduceri Black Friday Elefant

Reduceri Black Friday Libris

Reduceri Black Friday  Media Galaxy

Black Friday provine din Statele Unite și are loc, de obicei, în ultima vineri din luna noiembrie a fiecărui an, după Ziua Recunoștinței. În această zi, magazinele face reduceri de 40-50% și chiar 70-80%, în special la produse electronice.

În ultimii ani, Black Friday sau „Ziua Reducerilor Masive” a ajuns și în România, crescând în popularitate.  Astfel, între 2010 și 2012, o parte din retailerii locali  au inceput să ofere reduceri semnificative la produse.

 

 

 

Cele mai citite

Turneul final EURO Under-17 va putea fi vizionat în România pe TVR Sport

EURO Under-17, turneul final european dedicat tinerilor fotbalişti, care se va desfășura în perioada 20 mai-5 iunie 2024, va fi transmis în România de...

Turneul final EURO Under-17 va putea fi vizionat în România pe TVR Sport

EURO Under-17, turneul final european dedicat tinerilor fotbalişti, care se va desfășura în perioada 20 mai-5 iunie 2024, va fi transmis în România de...

Controverse legate de camere video în sălile de clasă ale școlilor

Reprezentanții profesorilor se opun proiectului prin care Guvernul vrea să impună instalarea camerelor video de supraveghere în sălile de curs ale școlilor. În data de...
Ultima oră
Pe aceeași temă