Dulciurile cu temă Harris sunt pregătite la Chouquette Chocolates din Gaithersburg pentru a sărbători următoarea inaugurare de la Casa Albă Fotografie: Bastien Inzaurralde / AFP / Getty Images

Fotografia Zilei Dulciuri MADAM VICEPRESIDENT în cinstea Kamalei Harris

Maryland, SUA Dulciurile cu temă Harris sunt pregătite la Chouquette Chocolates din Gaithersburg pentru a sărbători următoarea inaugurare de la Casa Albă Fotografie: Bastien Inzaurralde / AFP / Getty Images

Share

Adriana Constantinescu 0 comentarii

20.01.2021 - 13:50

Vicepreședintele ales Kamala Harris va fi al 49-lea vicepreședinte al Statelor Unite. Jurământul său de azi va reprezenta ruperea celui de-al doilea cel mai înalt plafon de sticlă din societatea americană, deoarece va fi prima femeie care va fi vicepreședinte.
Harris a fost anterior procurorul general al California și senatorul junior american din acel stat.

Harris va fi, de asemenea, primul vicepreședinte negru și primul vicepreședinte din Asia de Sud, deși nu va fi primul vicepreședinte de culoare. Republicanul Charles Curtis - care a slujit sub președintele Herbert Hoover - a fost primul. Curtis a fost membru al Națiunii Native Americane Kaw.

Va exista, de asemenea, un nivel istoric al prezenței militare în capitală, cu scopul de a preveni violența.

Biden și Harris urmează să preia frâiele guvernului odată cu depunerea jurământului lui Biden la 12 p.m., devenind oficial președintele Statelor Unite.

Inaugurarea se va desfășura în aer liber pe frontul de vest al Capitoliului, așa cum a avut loc în mod tradițional în ultimii ani. Anterior, jurămintele prezidențiale s-au întâmplat pe Porticul de Est al Capitolului. A doua inaugurare a președintelui Ronald Reagan, în 1985, a avut loc în interiorul Capitolului din cauza temperaturilor dure ale iernii în acea zi.

 

Citește totul despre:

#joe biden #Kamala Harris

Comentarii