Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministerul Fondurilor Europene organizează luni evenimentul ''Start-up Next''

Ministerul Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Capital Uman (AM POCU), organizează luni evenimentul Start-up Next, dedicat beneficiarilor proiectelor POCU Start-Up Plus şi Start-Up Diaspora, cu participarea ministrului de resort, Ioan

Share

Florin Budescu 0 comentarii

09.12.2019 - 16:29

Iniţiativa este destinată facilitării dialogului dintre beneficiarii start-up-urilor sprijinite prin Programul Operaţional Capital Uman.

Organizatorii vor prezenta bunele practici în utilizarea banilor europeni pentru susţinerea întreprinderilor care creează locuri de muncă şi va avea loc o dezbatere privind provocările legate de înfiinţarea şi susţinerea unui start-up.

Ulterior, ministrul Fondurilor Europene, Ioan Marcel Boloş, va susţine declaraţii de presă privind tema evenimentului.

În cea de-a doua parte a zilei, echipa AM POCU propune o dezbatere despre dezvoltarea de afaceri şi accesul la finanţarea europeană, inovaţie şi managementul resurselor umane.

Evenimentul Start-Up Next este organizat în cadrul Acordului încheiat între Ministerul Fondurilor Europene şi Banca Mondială, sub umbrela proiectului "Sprijin pentru Implementarea Programului Operaţional Capital Uman (POCU) 2014 - 2020", informează Agerpres.

Comentarii