Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Restructurări masive la Tarom. Compania se va splita în două

În perioada următoare, vor avea loc schimbări majore la Tarom, inclusiv o restructurare masivă, a anunţat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

08.07.2019 - 14:02

„Veţi vedea o schimbare majoră la Tarom, în perioada următoare. Inclusiv o restructurare masivă", a spus Răzvan Cuc.

 

Componenta tehnică va forma o societate distinctă

În ultima perioadă, au avut loc schimbări dese de conducere la Tarom, iar la companie a avut loc şi o descindere a DIICOT. Ministrul Cuc a declarat cu câteva zile în urmă despre modificări ale structurii companiei.

„Noi oricum aveam intenţia, am vorbit cu doamna director Mezei, chiar săptămâna trecută, să transforme direcţia tehnică într-un centru de profit separat, astfel încât să se autosusţină. Deci practic, pe tehnicul de la TAROM vom face o companie separată, TAROM-ul îi va da comenzi şi se va autosusţine, să vedem dacă e nevoie chiar de atâţia oameni câţi sunt acolo, vedem şi ce piese au pe stoc ş.a.m.d.

Mai departe, TAROM-ul funcţionează normal, tehnicul, hangarul, funcţionează normal, deci nu sunt probleme vizavi de siguranţa pasagerilor, aşteptăm rezultatele şi noi, ale anchetei, să vedem ce se întâmplă", a spus Răzvan Cuc, comentând descinderea procurorilor, conform Mediafax.

 

Citește totul despre:

#tarom #restructurări masive

Comentarii

loading...