Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: George Călin

O guvernare liberală înseamnă taxe mai mici, puţine, pentru toată lumea, explică ministrul Cîțu

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a declarat, marți, că "o guvernare liberală înseamnă taxe mai mici, puţine" pe care "şi le plăteşte toată lumea, fără discriminări".

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 22.09.2020 - 17:20

"O guvernare liberală înseamnă taxe mai mici, puţine, şi le plăteşte toată lumea, fără discriminări", a declarat, marți, ministrul de Finanțe, Florin Cîţu.

Ministrul liberal al Finanțelor a pus în evidență o serie de deosebiri între liberali și "socialiști" (reprezentanți ai PSD) în ceea ce privește măsurile luate în timp ce se află la guvernare.

"Faptele vorbesc pentru noi. Guvernul socialist a introdus supra-taxarea contractelor part-time, am eliminat-o noi. A introdus TVA defalcat, am eliminat noi. A introdus supra-acciza la carburant, am eliminat noi. A introdus OUG 114, care a fost un armaghedon pentru sectorul privat, a distrus sectoare întregi din economie, am eliminat noi. Asta este direcţia în care mergem noi", a explicat ministrul Florin Cîțu.

Comentarii