27.8 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăEconomieO guvernare liberală înseamnă taxe mai mici, puţine, pentru toată lumea, explică...

O guvernare liberală înseamnă taxe mai mici, puţine, pentru toată lumea, explică ministrul Cîțu

„O guvernare liberală înseamnă taxe mai mici, puţine, şi le plăteşte toată lumea, fără discriminări”, a declarat, marți, ministrul de Finanțe, Florin Cîţu.

Ministrul liberal al Finanțelor a pus în evidență o serie de deosebiri între liberali și „socialiști” (reprezentanți ai PSD) în ceea ce privește măsurile luate în timp ce se află la guvernare.

„Faptele vorbesc pentru noi. Guvernul socialist a introdus supra-taxarea contractelor part-time, am eliminat-o noi. A introdus TVA defalcat, am eliminat noi. A introdus supra-acciza la carburant, am eliminat noi. A introdus OUG 114, care a fost un armaghedon pentru sectorul privat, a distrus sectoare întregi din economie, am eliminat noi. Asta este direcţia în care mergem noi”, a explicat ministrul Florin Cîțu.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă