22.4 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuVIDEO. Serena Williams dansează senzual

VIDEO. Serena Williams dansează senzual

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams dansează în videoclipul piesei "Sorry", lansat de Beyonce miercuri, relatează nme.com, preluat de Mediafax. Serena este numărul 1 mondial în clasamentul WTA, însă, din videoclip, fanii îşi pot da seama că sportiva e talentată şi la dans.

Serena Williams dansează stilul "twerk" în videoclipul extras de pe albumul cinematografic "Lemonade" al cântăreţei americane Beyonce. Acest stil de dans este faimos în America. Mişcările senzuale din posterior sunt marca stilului "twerk".

Videoclipul începe cu o scenă într-un autobuz, în care Beyonce este însoţită de o gaşcă de fete cu faţa pictată ca în ritualurile magice africane. Apoi, într-o scenă ce se petrece într-un conac, Beyonce e într-o stare de efervescenţă. Leneveşte pe un scaun încrustat, ce arată ca un jilţ. În conacul în care se închide, Beyonce este însoţită de Serena Williams şi de alte fete afro-americane, care dansează pe holurile vilei. Fetele stau pe scaune şi se leagănă, cu chip lipotimic, iar Serena Williams se mişcă lasciv, înveşmântată într-o mantie.

"O cunosc pe Beyonce de foarte mult timp. Totuşi, am avut dureri după atâta dans pentru videoclip", a glumit Serena Williams într-un interviu pentru WSJ Magazine.

Cele mai citite

Consilier PSD sub control judiciar pentru fraudă cu fonduri europene

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 04:00, procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Buzău, sprijiniți de trupele speciale ale IPJ Buzău, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă