3.3 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeEconomieFoto interviuVIDEO+ FOTO. Imagini SPECTACULOASE de la concertul lui Robbie Williams la Bucureşti

VIDEO+ FOTO. Imagini SPECTACULOASE de la concertul lui Robbie Williams la Bucureşti

Cântăreţul Robbie Williams a postat pe pagina lui de Facebook, dar şi pe site-ul său, un video cu concertul pe care l-a susţinut pe pe 17 iulie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, potrivit Mediafax

Peste 60.000 de spectatori au participat la concertul susţinut de Robbie Williams în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, care a făcut parte din turneul internaţional “Let Me Entertain You”. Acesta a fost primul concert susţinut de celebrul cântăreţ în România, iar fanii, adunaţi în număr mare, nu l-au dezamăgit şi s-au bucurat din plin de show-ul artistului.

Pe pagina de pe reţeaua de socializare Facebook a cântăreţului, a fost publicat, vineri, o înregistrare video, în care sunt prezentate imagini cu fanii din România care s-au distrat la concertul său de la Bucureşti. Înregistrarea a devenit rapid virală, fiind distribuită de peste 4.000 de utilizatori şi bucurându-se de aproximativ 20.000 de aprecieri (“like”-uri).

Hello, is anybody there?

Clipul este însoţit de mesajul “Hello, is anybody there?” (“Salut, este cineva acolo?”).

Sursă: Youtube/ Robbie Williams

Robbie Williams a susţinut, pe 17 iulie, primul său concert în România şi, încă de la debutul show-ului – care a fost unul energic şi plin de momente de neuitat -, s-a arătat surprins de numărul mare de spectatori prezenţi, mărturisind că nu se aştepta să fie atât de cunoscut în ţara noastră.

Scena pe care a urcat Robbie Williams a măsurat 57 de metri lungime şi 30 de metri adâncime, iar întreaga producţie a fost pregătită de 300 de membri ai staff-ului şi 150 de maşinişti, paza fiind asigurată de 600 de agenţi de securitate.

Concertul lui Robbie Williams a făcut parte din turneul internaţional “Let Me Entertain You”, care se desfăşoară în peste 10 ţări.

Turneul “Let Me Entertain You” a debutat pe 25 martie, la Madrid, şi a mai inclus show-uri în oraşe precum Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) şi Tel Aviv (2 mai). Seria de concerte include cele mai cunoscute şi de succes cântece ale lui Robbie Williams.

Robbie Williams, în vârstă de 41 de ani, s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum “Angels” şi “Millennium” şi semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său “Rudebox” a fost lansat în 2006 – urmat de “Reality Killed the Video Star” în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenţă tot mai ştearsă în peisajul muzicii pop britanice şi eşuase în încercarea sa de a se impune pe piaţa muzicală americană.

În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes “Progress”, promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântăreţul spune că această experienţă l-a ajutat să îşi recapete încrederea în propriile forţe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susţinând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Artistul britanic şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, “Under the Radar Volume 1”, la începutul lunii decembrie 2014.

Concertul de la Bucureşti al lui Robbie Williams a fost o producţie semnată de Marcel Avram, împreună cu D&D East Entertainment şi East European Production.

Cele mai citite

Studiu AMCOR: Cifra de afaceri a firmelor de consultanță în management în anul 2022

Potrivit studiului efectuat de Asociația Consultanților în Management din România (AMCOR) privind firmele care oferă consultanță în țara noastră, datele arată că cei 130...

Ministrul Apărării: Există posibilitatea antrenării de militari ucraineni în România

Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, a afirmat că există posibilitatea antrenării de militari ucraineni pe teritoriul României, în multiple domenii."Eu am fost la Londra...
Ultima oră
Pe aceeași temă