24.6 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuUltima emisiune a lui Oprah Winfrey

Ultima emisiune a lui Oprah Winfrey

Ultimul episod al emisiunii “The Oprah Winfrey Show”, în care au fost invitate, de-a lungul anilor, numeroase vedete şi care era urmărită de circa 40 de milioane de americani săptămânal, a fost difuzat miercuri, la 25 de ani de la debutul programului pe micile ecrane, informează Mediafax.

În acest episod, care a fost înregistrat marţi, în studiourile din Chicago, Oprah Winfrey a lansat un ultim mesaj către telespectatori: “Fiecare dintre voi are propria platformă pentru a se exprima. A voastră se află acolo unde vă aflaţi. Aceea este platforma voastră, cercul vostru de influenţă, talk show-ul vostru”.

La 57 de ani, Oprah Winfrey este una dintre cele mai bogate femei din America, cu o avere estimată în 2010, de editorii revistei Forbes, la 2,4 miliarde de dolari.

Presa americană consideră că renumita realizatoare americană de culoare a schimbat felul în care oamenii vorbesc şi a popularizat un stil de interviu de tip “confesional”. Recomandările ei în ceea ce priveşte cărţile nou lansate au avut întotdeauna un efect spectaculos asupra vânzărilor.

Emisiunea “The Oprah Winfrey Show”, liderul de audienţă pe segmentul talk show-urilor diurne din Statele Unite ale Americii, a debutat pe 8 septembrie 1986, pe postul de televiziune ABC. Episodul final, difuzat miercuri, a fost cel de-al 4.561-lea. Această emisiune de televiziune era urmărită, în medie, de 40 de milioane de telespectatori în Statele Unite şi redifuzată în 150 de ţări.

Însă Oprah Winfrey nu a părăsit lumea televizunii. Ea a lansat în ianuarie propriul post de televiziune prin cablu, OWN, în cadrul unui parteneriat cu Discovery Communications, care poate fi urmărit în locuinţele a peste 80 de milioane de americani. Oprah a recrutat deja câteva staruri de la Hollywood care îşi vor prezenta propriile talk show-uri pe acest post: Jenny McCarthy, Rosie O’Donnell şi Ryan şi Tatum O’Neal. Totodată, câţiva actori de prim rang – Julia Roberts, Forest Whitaker şi Goldie Hawn – vor regiza şi prezenta o serie de documentare pentru postul OWN.

Cele mai citite

Criterii pentru alegerea unor ochelari de soare de calitate

Știai că sănătatea ochilor tăi depinde în mare măsură de calitatea ochelarilor de soare pe care îi porți? Niciun accesoriu de modă nu-și justifică...

Decretele semnate astăzi de președintele Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat marți, 21 mai 2024, mai multe decrete. Iată decretele semnate astăzi de Klaus Iohannis: Decret privind promulgarea Legii pentru ratificarea...

Securicii au pus frișcă sintetică pe blatul electoral

Campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare e plină de ciudățenii. Pe lângă faptul că nu ni se spune nimic despre viziunea României privind...
Ultima oră
Pe aceeași temă