13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuTRIST. Modelul Elle Macpherson s-a despărţit după numai 7 luni de relaţie,...

TRIST. Modelul Elle Macpherson s-a despărţit după numai 7 luni de relaţie, de iubitul ei, fostul bancher britanic Roger Jenkins

Top modelul australian Elle Macpherson s-a despărţit de iubitul ei, fostul bancher britanic Roger Jenkins, după o relaţie de şapte luni, titrează Mediafax.

Roger Jenkins, în vârstă de 57 de ani, îşi împarte timpul între California, Orientul Mijlociu şi Brazilia şi nu împărtăşeşte afecţiunea lui Elle Macpherson pentru Londra, potrivit unor surse.

“Roger a şovăit atunci când a venit vorba să petreacă mai mult timp la Londra, fapt care a pus capăt relaţiei lor. Sunt încă prieteni, dar relaţia lor s-a deteriorat destul de repede”, a mai spus sursa citată.

Roger Jenkins a fost unul dintre cei mai bine plătiţi bancheri din Marea Britanie şi se spune că a construit o avere de 300 de milioane de lire sterline.

Înainte de a începe o relaţie cu Roger Jenkins, Elle Macpherson s-a întâlnit cu miliardarul Jeff Soffer. În 2005, Elle Macpherson s-a despărţit de logodnicul ei, omul de afaceri francez Arpad Busson, cu care aceasta are doi fii, Arpad şi Aurelius. În prezent, Arpad Busson este implicat într-o relaţie cu actriţa Uma Thurman.

Elle Macpherson, care s-a lansat la vârsta de 21 de ani, a devenit un star internaţional după ce a apărut frecvent în ediţia australiană a revistei Elle, timp de şase ani la rând, iar publicarea fotografiilor sale de patru ori pe coperta revistei Sports Illustrated i-a adus porecla de “The Body” (Trupul). Pe baza acestui nume ea a clădit mai apoi un imperiu al produselor de îngrijire a pielii şi al lenjeriei intime, care valorează peste 50 de milioane de euro.

Cele mai citite

Problemele pentru celebrii chefi bucătari nu se opresc. Antena 1 dă PRO TV în judecată

Scandalul dintre Antena 1 și cei trei chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, a escaladat, implicând acum și postul de televiziune Pro...

Robert Fico a fost operat din nou! Premierul Slovaciei este în continuare în stare gravă

Premierul slovac Robert Fico, grav rănit miercuri prin împuşcare într-o tentativă de asasinat, a fost vineri operat din nou şi starea sa se menţine...

Zeljko Kopic, încrezător înaintea barajului cu Csikszereda: „Dinamo este favorită”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, spune că formaţia sa este favorită în barajul cu divizionara secundă AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. „Suntem într-o formă bună, ne-am...
Ultima oră
Pe aceeași temă