24.8 C
București
vineri, 31 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuŞOCANT. Whitney Houston, OMORÂTĂ de traficanţii de droguri?

ŞOCANT. Whitney Houston, OMORÂTĂ de traficanţii de droguri?

O nouă ipoteză în cazul morţii cântăreţei Whitney Houston şochează lumea artistică din întreaga lume: potrivit unui detectiv particular care investighează decesul lui Whitney, vedeta ar fi fost omorâtă de traficanţii de droguri.

Detectivul, Paul Huebl, a fost angajat de un fan al cântăreţei care nu a crezut raportul oficial al autorităţilor, potrivit căruia Whiteny Houston ar fi murit în urma unei supradoze de droguri, relatează RT.com.

“Am probe care dovedesc că Whitney a fost victima traficanţilor de droguri cu influenţă, care şi-au trimis oamenii să recupereze o sumă importantă de bani, datorie făcută pentru drogurile cumpărate”, a explicat Paul Huebl pentru National Enquirer.

Citeşte şi Sicriul lui Whitney Houston ar putea fi turnat în beton

Potrivit lui Huebl, criminalii ar fi fost înregistraţi de camerele video de la locuinţa cântăreţei. Mai exact, detectivul crede că este vorba despre un grup de bărbaţi necunoscuţi care au fost susrprinşi de nenumărate ori la Beverly Hilton, unde stătea Whitney.

După moartea ei, presa americană a scris că avea datorii de 1,5 milione de dolari la traficanţii de droguri.

Whitney Houston a fost găsită moartă, în cada camerei sale de hotel din Beverly Hills, pe 11 februarie, cu o zi înainte de decernarea premiilor Grammy. În raportul medico-legal a fost consemnat faptul că artista a murit prin înec accidental, la producerea decesului contribuind consumul de cocaină şi problemele sale cardiace.

Whitney Houston, născută pe 9 august 1963, a dominat scena muzicală pop şi soul a anilor ’80 şi ’90, vânzând aproximativ 170 de milioane de discuri şi fiind supranumită “Vocea”. Ea s-a lansat şi în cinema, jucând alături de Kevin Costner în filmul “Bodyguard” (1992), pentru care a înregistrat o nouă versiune a piesei “I Will Always Love You” (Dolly Parton, 1974), care a devenit extrem de populară.

Houston este singurul artist din lume care a lansat şapte albume consecutive premiate cu discuri de platină, depăşind la acest capitol chiar şi trupa Beatles. Lista ei de premii include, printre altele, 6 Grammy, 2 Emmy, 30 Billboard Music Awards şi 22 American Music Awards.

Cele mai citite

Au început săpăturile pentru construirea Maternității Sf. Ioan, singura astfel de unitate medicală ridicată de la zero în București în ultimii 35 de ani

Sectorul 4 al Municipiului București continuă să investească masiv în infrastructura medicală a Capitalei, folosind fonduri europene nerambursabile. După ce în ultimele trei luni au...

Rusia folosește rachete balistice nord-coreene în Ucraina

Un nou raport dat publicității de Pentagon relevă faptul că Rusia foloseşte rachete balistice nord-coreene în Ucraina. Raportul se bazează pe analiza unor resturi...

Programul complet al FITS 2024 este disponibil de astăzi!

Sibiu, 30 mai 2024 – Astăzi, la Teatrul Național „Radu Stanca”, a avut loc cea de a doua conferință de presă prilejuită de ediția...
Ultima oră
Pe aceeași temă