23.4 C
București
luni, 8 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuSaptamana Tangoului Argentinian

Saptamana Tangoului Argentinian

Daca doriti sa luati lectii de dans, practica&milongas, sa admirati o expozitie de fotografie tanguera, aveti ocazia in cadrul festivalului „Saptamana Tangoului Argentinian”, in perioada 28 iulie-6 august, un eveniment organizat de Clubul El Tango impreuna cu cofetaria Chocolat. Evenimentul va debuta vineri la cofetaria Chocolat cu Milonga de bien Venido si va dura intre orele 23 si 3.30.
Sambata si duminica (29-30 iulie, 5-6 august) sunteti invitati in Parcul Cismigiu intre orele 14 si 21 pentru un dans pe „Aleea de Tango”.
Daca doriti sa participati in perioada 31 iulie-5 august la un atelier de tangou argentinian sustinut de Aisha&Victor din Argentina, va puteti inscrie pe site-ul www.eltango.ro.
Pe 5 august, la cofetaria Chocolat se va desfasura Milonga de despedida intre 23 si 3.30.
Pentru expozitia de fotografie tanguera Bucuresti-Buenos Aires 2006, coordonata de Alina Dumitrescu, trebuie sa va duceti la „6-th Floor Dance Studio”, locatia unde va avea loc atelierul de tangou.
Aisha&Victor sunt specializati in milonga con transpie, o sora ritmica a tangoului cu influente africane, si in vals.
De altfel, toata vara (10 iunie-17 septembrie) se desfasoara Aleea de Tango in Cismigiu. In fiecare sambata si duminica, de la ora 14 la 21, pe Aleea Lacului Cismigiu, langa Terasa „La Biblioteca” si Izvorul Eminescu, sunt organizate lectii gratuite de tangou, dans si concerte de tangou. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si puteti afla mai multe detalii vizitand site-ul www.aleeadetango.ro.

Cele mai citite

DIICOT a deținut un traficant de droguri de mare risc

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Călăraşi a prins două persoane care vindeau cocaină şi metamfetamină...

Jens Stoltenberg: Noile realități impun ca NATO să privească spre Pacific

„China este principalul facilitator al agresiunii de război a Rusiei împotriva Ucrainei” Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat că prezența Australiei, Japoniei, Noii...

Premierul francez Gabriel Attal, pas înapoi: își va da demisia luni dimineață

Președintele Emmanuel Macron va avea pe masă demisia lui Attal, luni dimineață Premierul Attal a anunțat că își va exercita atribuțiile în continuare, atât cât...
Ultima oră
Pe aceeași temă