27 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSocialDIICOT a deținut un traficant de droguri de mare risc

DIICOT a deținut un traficant de droguri de mare risc

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Călăraşi a prins două persoane care vindeau cocaină şi metamfetamină către consumatori din București

Conform informării DIICOT, două persoane au fost prinse în flagrant în timp ce comercializau cocaină şi metamfetamină către consumatori din Capitală. A urmat o percheziție la domiciliul acestora, unde au fost descoperite droguri de mare risc şi bani.

La data de 07.07.2024, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Călăraşi, împreună cu poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT)

Potrivit informațiilor din actele de urmărire penală, autoritățile au descoperit că, în perioada iunie – iulie 2024, un suspect a procurat, deţinut şi vândut în mod repetat diferite cantităţi mai multe tipuri de drog de mare risc către consumatori din municipiul Bucureşti.

Autoritățile l-au prins în flagrant pe suspect, alături de un membru al familiei sale, acesta comercializa cantitatea de 17 grame cocaină (drog de mare risc) şi aproximativ 15 grame metamfetamină (drog de mare risc).

În urma percheziției de la domiciliul acestora, au fost găsite şi ridicate alte aproximativ 40 grame metamfetamină, cantitatea de 50 grame canabis, două grindere, suma de peste 18.000 lei, precum şi alte mijloace de probă.

Iustina Rusu
Iustina Rusuhttp://www.romanialibera.ro
Iustina Rusu, născută în iunie 2002, este o tânără jurnalistă și specialistă în comunicare din Iași, România. A absolvit Colegiul Național "Mihai Eminescu" din Iași și este studentă la Facultatea de Litere, specializarea Jurnalism, la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași. Începând cu 1 iulie 2024, Iustina s-a alăturat echipei România Liberă, unde contribuie cu articole și reportaje săptămânale, precum și cu știri zilnice pe platforma online a publicației. Iustina are experiență în diverse roluri de jurnalism și PR, incluzând poziția de Coordonator PR la Asociația Studenților Jurnaliști din Iași (2023-2024), reporter la Cuzanet (2022-2023) și colaborator la newsletter-ul "Iașul Nostru" (2023-2024). De asemenea, colaborează cu NewsBox începând din octombrie 2023.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă