37.1 C
București
joi, 11 iulie 2024
AcasăSocialMai multe curse aeriene TAROM, anulate pe Aeroportul Otopeni. Piloții nu s-au...

Mai multe curse aeriene TAROM, anulate pe Aeroportul Otopeni. Piloții nu s-au prezentat la muncă

Mai multe curse au fost anulate brusc pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni din cauza absenței neașteptate a unor piloți. Aceștia au invocat probleme de sănătate, cauzând o perturbare semnificativă a programului de zbor și afectând numeroși pasageri.

Pasagerii curselor TAROM au fost obligați să stea ore în șir în sălile de așteptare ale aeroportului, unii chiar în miezul nopții. Imagini postate de turiștii blocați pe rețelele sociale arată copii dormind pe podea.

TAROM a anunțat anularea zborurilor spre și dinspre Cairo, Amman și Beirut pentru data de 8 iulie 2024, citând „indisponibilitatea temporară a membrilor echipajului de zbor”.

„În conformitate cu reglementările internaționale de aviație și politicile interne stricte privind siguranța zborurilor, fiecare dintre cursele respective a fost anulată deoarece un membru din echipajul fiecărei aeronave s-a declarat ‘inapt de zbor’, fiind imposibil de a restabili planul de zbor într-un timp atât de scurt. Deciziile individuale ale piloților au fost luate pentru a asigura securitatea și confortul pasagerilor și a echipajului,” a precizat TAROM.

TAROM și-a exprimat regretul pentru disconfortul creat și a promis să ofere alternative convenabile pasagerilor afectați.

„Echipa noastră de asistență va contacta direct pasagerii pentru a oferi informații detaliate privind reprogramarea zborurilor, rambursările sau alte opțiuni disponibile. Depunem toate eforturile pentru a reduce impactul asupra planurilor de călătorie ale pasagerilor afectați,” se arată în comunicatul companiei TAROM.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttp://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă