14.8 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuPrinţul francez François d'Orléans s-a căsătorit

Prinţul francez François d’Orléans s-a căsătorit

Prinţul francez François d'Orléans s-a căsătorit, duminică, cu o tânără dintr-o familie aristocrată din Germania, Theresa von Einsiedel, informează Mediafax.

Prinţul François d'Orléans, în vârstă de 32 de ani, este al patrulea copil al contelui şi contesei d'Evreux, iar bunicul său a fost prinţul Henri, conte al Parisului.

Theresa von Einsiedel, în vârstă de 30 de ani, este fiica lui Curt von Einsiedel Hildebrand şi a prinţesei Amelie von Urach, din Germania.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni la un bal vienez găzduit de prinţesa Marie von Lichtenstein, în perioada în care Theresa von Einsiedel studia comunicarea şi relaţiile publice la Viena.

Theresa von Einsiedel a declarat că intenţionează să renunţe la slujba ei din cadrul unei cunoscute agenţii de PR din München pentru a se muta la Paris, împreună cu soţul ei.

De asemenea, aceasta a spus că va învăţa limba franceză pentru a putea vorbi cu soţul ei în limba lui nativă, dat fiind că, în prezent, cei doi comunică în limba engleză.

Cele mai citite

Ministerul Finanţelor: Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice a scăzut uşor în martie 2024

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în martie 2024, de 1.289.540, cu 425 mai puţine comparativ cu luna anterioară...

Rusia – Ucraina, ziua 816. Președintele Bulgariei, filo-rus, susține că Rusia nu poate fi învinsă

Președintele Bulgariei, Rumen Radev, cunoscut pentru opiniile sale favorabile Rusiei, a declarat că victoria Ucrainei în actualul război contra Rusiei este "imposibilă". Șeful statului bulgar...

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă