33.5 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuJohnny Depp, despre procesul legat de câinii săi: „I-am omorât şi i-am...

Johnny Depp, despre procesul legat de câinii săi: „I-am omorât şi i-am mâncat”

Celebrul actor Johnny Depp, enervat de aluziile jurnaliștilor despre procesul soției sale legat de câinii familiei, a declarat, vineri, la Festivalul de Film de la Veneţia, că i-a omorât şi i-a mâncat. Procesul începe luni, în Queensland, dar Amber Heard nu se va prezenta la tribunal, întrucât avocaţii ei vor cere suspendarea cazului, potrivit contactmusic.

„Mi-am omorât câinii și i-am mâncat sub ordinele clare ale unui fel de, nu știu, bărbat transpirat (…) din Australia”, a glumit starul hollywoodian, cu referire la ministrul agriculturii australian, Barnaby Joyce, care a formulat legea cu privire la animalele de companie.

Citeşte şi: Soţia lui JOHNNY DEPP riscă 11 ani de ÎNCHISOARE. Care este motivul

Australia are reguli foarte stricte în privinţa importului de animale de companie, pentru a evita care împrăştierea unor posibile boli. Sentinţa maximă pentru infracţiunea de aducere a animalelor în Australia este de 10 ani de închisoare şi o amendă de 102,000 de dolari australieni, echivalentul a aproximativ 300.000 de lei.

Amber Heard a intrat în Australia, în mai 2015, cu doi câini Yorkshire terrier, Pistol şi Boo, ca să îl viziteze pe soţul ei, Johnny Depp, în timp ce el filma pentru cel de-al cincilea film „Piraţii din Caraibe” în oraşul Coasta de Aur/ Golden Coast.

De asemenea, artista este acuzată că a falsificat un document pentru aducerea lor în ţară.

După vizita în Australia, artista a spus că are sentimentul că ea şi Depp vor evita ţara cât de mult vor putea, din cauza politicienilor de acolo.

Actorii Johnny Depp și Amber Heard s-au căsătorit în februarie 2015. Ceremonia religioasă a avut loc pe insula privată a actorului, „Little Hall’s Pond Cay”, din Bahamas.

Actorii s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „The Rum Diary”, în anul 2011. Starurile și-au anunțat public relația abia în anul 2012, după ce Depp s-a despărțit de mama copiilor lui, cântăreața Vanessa Paradis.

Actorul Johnny Depp a mai fost căsătorit, timp de doi ani, cu make-up artist-ul Lori Anne Allison, a fost logodit cu actriţele Jennifer Grey, Sherilyn Fenn şi Winona Ryder şi a avut o relaţie puternic mediatizată cu modelul britanic Kate Moss.

 

Cele mai citite

Zelenski spune că va începe negocieri de pace cu Rusia imediat ce Rusia se retrage din teritoriile ucrainene

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat că este dispus să înceapă negocieri de pace cu Rusia imediat ce Rusia se retrage din teritoriile ucrainene. După...

Rusia – Ucraina, ziua 845. “Vom fi alături de Ucraina până când va învinge”, anunță președintele SUA, Joe Biden

"Vom fi alături de Ucraina până când va învinge în acest război", a anunțat președintele SUA, Joe Biden, în contextul conferinței de pace care...

Decizia luată de Vladimir Putin după 24 de ani!

Președintele rus Vladimir Putin va vizita Coreea de Nord în această săptămână pentru prima dată în ultimii 24 de ani, au anunțat cele două...
Ultima oră
Pe aceeași temă