27 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuHalle Berry îl acuză pe tatăl fiicei sale că ar fi pus...

Halle Berry îl acuză pe tatăl fiicei sale că ar fi pus în pericol viaţa micuţei

Actriţa Halle Berry îl acuză pe Gabriel Aubry, tatăl fiicei sale, că ar fi pus în pericol viaţa micuţei, având un comportament violent faţă de aceasta şi de bona sa, potrivit Mediafax.

Poliţia din Los Angeles desfăşoară în prezent o anchetă care îl are ca subiect pe Gabriel Aubry. Se pare că bărbatul ar fi împins-o pe bona copilului, în timp ce micuţa Nahla era în braţele acesteia. Bona a declarat că, înainte să devină agresiv, Aubry a ţipat la ea, înjurând-o şi făcând comentarii rasiste, potrivit tmz.com.

Bona, Alliance Kamdem, a spus că Aubry avea obiceiul de a ţipa la micuţă, iar aceasta izbucnea în plâns. Kamdem a demisionat săptămâna trecută.

Halle Berry urmează să fie audiată în acest caz marţi.

Halle Berry, în vârstă de 45 de ani, s-a despărţit de modelul canadian Gabriel Aubry în aprilie 2010, după o relaţie care a durat cinci ani.

Anul trecut, Gabriel Aubry şi Halle Berry erau implicaţi într-o dispută judiciară referitoare la custodia fiicei lor în vârstă de trei ani, Nahla. Gabriel Aubry a fost acuzat de rasism, după ce modelul canadian a declarat că fosta lui parteneră de viaţă, actriţa americană Halle Berry, este o „negresă”. Halle Berry a cerut custodie unică asupra micuţei, iar Aubry a cerut la rândul lui să împartă custodia copilului cu mama ei.

Halle Berry, care s-a logodit în timpul sărbătorilor de iarnă cu iubitul ei, actorul francez Olivier Martinez, a câştigat un premiu Oscar în 2002, pentru prestaţia ei din filmul „Puterea dragostei/ Monster’s Ball”, devenind astfel prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat această distincţie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă