31 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Miley Cyrus, show scandalos la MTV VMA 2013. Fosta vedetă Disney,...

FOTO. Miley Cyrus, show scandalos la MTV VMA 2013. Fosta vedetă Disney, aproape dezbrăcată

Miley Cyrus, Lady Gaga sau Katy Perry sunt doar câteva dintre vedetele care au impresionat audienţa de la MTV Video Music Awards prin stilul vestimentar, relatează Daily Mail.

Dacă Lady Gaga şi Lil Kim au ales să poarte haine din PVC, Katy Perry a optat pentru o rochie cu imprimeu de leopard şi pentru o “proteză” dentară cu diamante.

De asemenea, impresionantă a fost şi apariţia Ritei Ora, care a purtat o rochie cu o trenă atât de lungă încât a avut nevoie de un asistent pentru a putea merge pe covorul roşu. Totodată, rochiile transparente şi cu ţinte, precum cele purtate de Iggy Azalea şi Ellie Goulding, nu au lipsit.

De departe, cea mai controversată apariţie a fost cea a cântăreţei Miley Cyrus, care a uimit publicul nu numai prin vestimentaţia sa, dar şi prin reprezentaţia pe care a avut-o. Pe covorul roşu, vedeta Disney a apărut îmbrăcată într-o pereche de colanţi negri şi într-o bustieră cu mânecă lungă, peste care avea zeci de ornamente sub formă de brăţări, brâu şi jartieră.

Mai târziu, cântăreaţa a apărut pe scenă înconjurată de urşi dansatori, îmbrăcată într-un body gri, de pluş, la care a renunţat după interpretarea melodiei “We can’t stop”. Apoi, în timpul duetului cu Robin Thicke pentru “Blurred Lines”, Miley Cyrus a cântat într-o pereche de pantaloni scurţi şi într-un sutien din PVC, de culoare bej, spre uimirea publicului care nu s-ar fi aşteptat ca vedeta Disney să apară într-o vestimentaţie sumară.

Presa britanică a descris momentul Cyrus drept scandalos şi l-a comparat cu sărutul dintre Madonna şi Britney Spears din 2003.

Daţi click pe galeria foto de mai sus pentru a vedea apariţiile care au impresionat publicul!


 

 

Cele mai citite

Promisiunea lui Sorin Grindeanu: „La sfârşitul anului viitor se va circula de la Paşcani până la Bucureşti pe autostradă”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, promite că până la sfârşitul anului viitor se va circula pe autostrada A7 a Moldovei de la Paşcani...

Brandul Louis Vuitton, acuzat că foloseşte modelul cămăşii din Mărginimea Sibiului în noua colecţie 2024 fără a menționa originea acestuia

Pe pagina de Facebook La Blouse roumaine, s-a semnalat recent că brandul Louis Vuitton a inclus modelul cămășii din Mărginimea Sibiului în noua lor...

Guvernul din Maldive a interzis intrarea israelienilor în țară

Israelienii nu mai au voie să intre în Maldive, în contextul conflictului din Fâșia Gaza cu organizația teroristă Hamas, anunță guvernul țării. Biroul prezidențial al...
Ultima oră
Pe aceeași temă