37.2 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Miley Cyrus, show scandalos la MTV VMA 2013. Fosta vedetă Disney,...

FOTO. Miley Cyrus, show scandalos la MTV VMA 2013. Fosta vedetă Disney, aproape dezbrăcată

Miley Cyrus, Lady Gaga sau Katy Perry sunt doar câteva dintre vedetele care au impresionat audienţa de la MTV Video Music Awards prin stilul vestimentar, relatează Daily Mail.

Dacă Lady Gaga şi Lil Kim au ales să poarte haine din PVC, Katy Perry a optat pentru o rochie cu imprimeu de leopard şi pentru o „proteză” dentară cu diamante.

De asemenea, impresionantă a fost şi apariţia Ritei Ora, care a purtat o rochie cu o trenă atât de lungă încât a avut nevoie de un asistent pentru a putea merge pe covorul roşu. Totodată, rochiile transparente şi cu ţinte, precum cele purtate de Iggy Azalea şi Ellie Goulding, nu au lipsit.

De departe, cea mai controversată apariţie a fost cea a cântăreţei Miley Cyrus, care a uimit publicul nu numai prin vestimentaţia sa, dar şi prin reprezentaţia pe care a avut-o. Pe covorul roşu, vedeta Disney a apărut îmbrăcată într-o pereche de colanţi negri şi într-o bustieră cu mânecă lungă, peste care avea zeci de ornamente sub formă de brăţări, brâu şi jartieră.

Mai târziu, cântăreaţa a apărut pe scenă înconjurată de urşi dansatori, îmbrăcată într-un body gri, de pluş, la care a renunţat după interpretarea melodiei „We can’t stop”. Apoi, în timpul duetului cu Robin Thicke pentru „Blurred Lines”, Miley Cyrus a cântat într-o pereche de pantaloni scurţi şi într-un sutien din PVC, de culoare bej, spre uimirea publicului care nu s-ar fi aşteptat ca vedeta Disney să apară într-o vestimentaţie sumară.

Presa britanică a descris momentul Cyrus drept scandalos şi l-a comparat cu sărutul dintre Madonna şi Britney Spears din 2003.

Daţi click pe galeria foto de mai sus pentru a vedea apariţiile care au impresionat publicul!


 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă