33.6 C
București
marți, 18 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Poveşti în viaţa reală: 8 cenuşărese care şi-au găsit prinţul

FOTO. Poveşti în viaţa reală: 8 cenuşărese care şi-au găsit prinţul

Multă lume spune că nu există poveşti în viaţa reală. Publicaţia Bright Side îi contrazice şi, pentru a-i convinge, a adunat poveştile a opt Cenuşărese moderne.

Catherine, Ducesă de Cambridge

Prinţul William, Duce de Cambridge, şi Kate, o fată simplă dintr-o familie britanică obişnuită, s-au cunoscut în 2001, când erau studenţi la Universitatea St.Andrews din Scoţia. Au devenit prieteni încă din primul an de studiu. Catherine a fost cea care l-a convins pe Prinţul William să nu renunţe la studii aşa cum dorea. Presa a început să relateze despre relaţia lor în 2004, când au fost publicate şi primele poze cu ei împreună. Totuşi, iubirea lor nu a fost perfectă. S-au despărţit de mai multe ori, apoi s-au împăcat. Dar dragostea adevărată a învins: şi-au anunţat oficial logodna în noiembrie 2010, iar în aprilie 2011 s-au căsătorit. Ceremonia a avut loc la Westminster Abbey, Londra, şi a fost urmărită online de milioane de oameni din lumea întreagă.

Sarah, Prinţesa de Brunei

La fel ca William şi Kate, moştenitorul tronului din Brunei şi-a găsit iubirea între zidurile unei instituţii educaţionale: prima oară şi-a zărit viitoarea soţie la şcoală. Soţul unei colege de-a lui Sarah, care era prieten cu prinţul, i-a spus acestuia că soţia sa are o prietenă foarte frumoasă. Pentru a o vedea, prinţul a venit la şcoala la care studia Sarah. La acea vreme, Sarah, fiica unui funcţionar public, era total dedicată studiului biologiei marine, dar, aşa cum ştim, soarta i-a făcut o surpriză. În cele din urmă, la doar 17 ani, Sarah s-a căsătorit cu prinţul de Brunei, Al-Muhtadee Billah Bolkiah, care avea atunci 30 de ani.

Letizia, Regina Spaniei

Încă din copilărie, Letizia, viitoarea regină a Spaniei, fiica unui jurnalist şi a unei asistente medicale, era interesată de jurnalism şi chiar a decis să urmeze această profesie. Letizia l-a cunoscut pe Prinţul de Asturias în Galicia, unde filma un reportaj. A fost o întâlnire norocoasă, dragoste la prima vedere. La început, Letizia refuzat invitaţiile lui Felipe, aşa că el a trebuit să fie răbdător. În cele din urmă, la insistenţele lui, cei doi s-au căsătorit în 2003. Nunta a fost urmărită de aproape 1,5 miliarde de oameni din toată lumea. Înainte să-l cunoască pe Felipe, Letizia a fost căsătorită pentru un an şi a reuşit să-şi construiască o carieră de succes în jurnalism. 

Charlene, Prinţesa de Monaco

Se pare că înotul poate duce nu doar la o carieră sportivă de succes, ci şi la un palat de cristal. Asta i s-a întâmplat lui Charlene Wittstock, care l-a cunoscut pe Albert al II-lea pentru că era o înotătoare profesionistă. Prima lor întâlnire a avut loc în 2000, în Monaco, la un concurs. A doua oară s-au văzut şase ani mai târziu, la un alt concurs, la Torino. Atunci a început presa să publice primele fotografii ale cuplului. Cei doi şi-au oficializat relaţia abia în 2011.

Mary, Prinţesa Danemarcei

Tot sportul i-a legat pe Mary, fiică de profesori, şi Frederik, Prinţul Danemarcei. S-au cunoscut într-un pub, în timpul Olimpiadei de Vară din 2000, din Sydney. Acolo, prinţul, care se relaxa împreună cu nişte prieteni, a zărit-o pe frumoasa Mary. Interesant este că Mary nu şi-a dat seama cu cine vorbeşte, pentru că tânărul s-a recomandat simplu: Fred. Mary nu s-a repezit să-şi părăsească ţara pentru a-l urma pe moştenitorul tronului. Mai întâi, în 2001, s-a mutat la Paris pentru a preda engleza, iar mai târziu s-a mutat în Danemarca. Dar povestea nu se termină aici. Pentru a deveni Prinţesă de Danemarca, Mary Elizabeth, a fost nevoită să accepte câteva condiţii impuse de părinţii logodnicului ei. A trebuit să renunţe la cetăţenia australiană, să schimbe Biserica Presbiteriană cu cea Luterană Daneză, să înveţe limba daneză şi să-şi dea consimţământul că, în caz de divorţ, renunţă la copiii născuţi din această căsătorie.

Tessy, Prinţesa Luxemburgului

Tessy a devenit Prinţesă de Luxemburg în 2009 şi soţia legală a Prinţului Louis. Tessy Anthony, pe atunci sergent, l-a întâlnit pe Prinţul Luxemburgului în Kosovo. În scurt timp a devenit limpede că proaspătul cuplu aştepta un copil. A fost un scandal uriaş pentru că membrii familiei regale nu pot avea copii dacă nu sunt cununaţi religios. După naşterea fiului lor, Louis şi Tessy s-au căsătorit, dar pentru asta prinţul a fost nevoit să renunţe la tron. În consecinţă, Tessy a devenit doar doamna de Nassau, fără nici un titlu nobiliar. Mai târziu, cuplul a mai avut un băiat. Atunci, familia prinţului a decis să facă un pas uriaş: în iunie 2009, de ziua naţională a Luxemburgului, Marele Duce (şi fericitul bunic) Henri a acceptat căsătoria şi i-a dat nurorii sale titlul de Prinţesă de Luxemburg, iar nepoţilor titlul de Prinţi.

Mette-Marit, Prinţesa Norvegiei

Dacă vorbim despre un adevărat noroc deosebit, trebuie să spunem povestea lui Mette-Marit. S-a născut într-o familie obişnuită formată dintr-un jurnalist şi o funcţionară bancară. Înainte să-şi cunoască prinţul, a lucrat ca vânzătoare şi chelneriţă, a făcut cunoştinţă cu drogurile, a trăit cu un criminal şi a născut un băiat. Haakon, prinţul Norvegiei, a cunoscut-o pe Mette-Marit în 1999 la un festival de muzică. Nunta lor a fost în pericol din cauza trecutului ambiguu al lui Mette-Marit, dar după ce Haakon a ameninţat cu abdicarea dacă nu este lăsat să se căsătorească, nunta a avut loc.

Rania Al.Abdukkah, Regina Iordaniei

Această poveste este o binecuvântare mascată. Rania, care vine dintr-o familie palestiniană obişnuită, nu a obţinut promovarea dorită într-un post superior acolo unde lucra, aşa că a decis să-şi încerce norocul la Citibank în Amman. Ei bine, chiar a găsit fericirea, dar nu sub forma unui job nou, ci în dragoste. La sediul central al băncii, fata l-a cunoscut pe Abdullah, fiul Regelui Iordaniei. Noua legătură s-a transformat în iubire, iar cuplul şi-a celebrat curând nunta. Această fată deosebit de frumoasă, astăzi mamă a patru copii, reuşeşte mereu să arate regeşte.

Cele mai citite

Minele marine reprezintă un risc fatal pentru proiectul Neptun Deep, avertizează Greenpeace

Minele marine din Marea Neagră reprezintă un risc fatal pentru proiectul Neptun Deep, avertizează o analiză realizată de organizația de mediu Greenpeace. Situația din Marea...

BAAR: Costurile cu piesele înlocuite pentru autovehiculele reparate în baza poliţelor RCA au crescut cu 34% 

Costurile cu piesele înlocuite pentru autovehiculele reparate în baza poliţelor RCA au crescut cu aproximativ 34% în perioada 2020-2023, iar circa 50% din autovehiculele...

Nou raport privind testele PISA

Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE) a lansat, astăzi, Volumul III pentru prezentarea rezultatelor PISA 2022 în ceea ce privește evaluarea abilităților de...
Ultima oră
Pe aceeași temă