17.9 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuDespărţire şoc. Andreea Marin şi iubitul ei turc nu mai sunt împreună....

Despărţire şoc. Andreea Marin şi iubitul ei turc nu mai sunt împreună. Care e motivul despărţirii

Tuncay Ozturk şi Andreea Marin s-au despărţit. Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp chiar de doctorul fizioterapeut turc.

“Eu şi Andreea suntem prieteni foarte buni. Dar am luat decizia să nu mergem mai departe cu această relaţie. Am renunţat la relaţie. Vă mulţumesc mult pentru respectul pe care l-aţi avut pentru relaţia noastră”, a spus el, scrie wowbiz.ro.

Andreea Marin radia de fericire alăƒturi de iubitul ei turc, însムvestea despăƒrţirii a luat prin surprindere pe toatムlumea, mai ales cムcei doi au plecat împreună în Turcia.

“Eu şi prietenul meu, Tuncay, am decis împreună că presiunea mediatică excesivă asupra relaţiei noastre poate face mult rău membrilor familiilor noastre, care nu sunt obişnuiţi cu acest mod de viaţă şi mai ales copilului meu, astfel încât hotărârea noastră este să rămânem doar prieteni pentru moment, fără alte conotaţii date legăturii noastre. Întrucât telefoanele, mailurile şi urmăririle de tip paparazzi fac imposibilă o desfăşurare firească a lucrurilor şi întrebările de natură intimă, precum şi speculaţiile sunt cu mult disproporţionate faţă de realitatea noastră, am decis împreună ca fiecare dintre noi să anunţe acest lucru pe facebook-ul său. O zi frumoasă tuturor!”, este mesajul postat de Andreea Marin pe contul său de Facebook.

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă