30.3 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCuplul Jolie-Pitt se mută la Londra

Cuplul Jolie-Pitt se mută la Londra

Actriţa şi regizoarea Angelina Jolie şi familia ei se vor muta, provizoriu, la Londra, cu scopul de a se concentra pe acţiunile umanitare care vizează criza refugiaţilor, potrivit ziarului ABC, citat de Mediafax.

Astfel, trimisul special al ONU pentru refugiaţi va rămâne în Londra timp de şase luni, pentru a se concentra pe proiectele politice care gestionează actuala criză umanitară din Europa, potrivit unei surse apropiate cuplului.

Astfel, cuplul Jolie-Pitt intenţionează să cumpere o casă care să corespundă nevoilor familiei sale numeroase, de preferat cu subsol şi cu grădină.  Angelina Jolie a explicat deja în declaraţii acordate mass-media că ea şi familia sa trăiesc ca “nişte nomazi”. Jolie şi Brad Pitt au şase copii: Maddox (14 ani), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (9) şi gemenii Vivienne şi Knox (7). 

“Ei participă la toate deciziile când plecăm undeva. Iar dacă trebuie să ne mutăm în altă parte, unde vor duce dorul prietenilor lor, atunci încercăm să-i invităm şi pe prieteni”, a povestit actriţa ziarului The Guardian în noiembrie anul trecut. 

În prezent, Londra este cel mai scump oraş din lume din punct de vedere imobiliar, din cauza afluxului de multimilionari de origine arabă în capitala Marii Britanii. 

Cele mai citite

Mai mulți deținuți au fost uciși în Rusia, după ce luaseră ostatici din rândul gardienilor

Forțele de intervenție au ucis în Rusia mai mulți deținuți, care luaseră ostatici câțiva gardieni. Incidentul s-a produs la un centru de arest preventiv din...

BACALAUREAT 2024. Luni are loc proba de limba și literatura română 

Peste 134.000 de candidaţi înscrişi la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2024, susţin luni prima probă la Limba şi literatura română -...

Elena Lasconi își anunță candidatura la șefia USR

Elena Lasconi, primarul reales din Câmpulung, și-a anunțat candidatura la șefia USR, după ce în prealabil a spus că vrea să se asigure că...
Ultima oră
Pe aceeași temă