12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCopii, "în dar" de la Moş Crăciun pentru vedete

Copii, “în dar” de la Moş Crăciun pentru vedete

În prima zi de Crăciun, cântăreaţa Alanis Morissette a născut un băieţel şi Sir Elton John a devenit tată. Natalie Portman mai aşteaptă, ea abia aflând că este însărcinată.

Recent logodită cu balerinul şi coregraful francez Benjamin Millepied, Natalie Portman (29 ani) a anunţat că este însărcinată cu primul său copil, informează Reuters. Frumoasa actriţă l-a cunoscut pe balerin la filmările pentru „Black Swan”, rol care îi poate aduce o nouă nominalizare la Oscar. Millepied, născut în Bordeaux, Franţa, este prim-balerin şi coregraf la New York City Ballet.

Dar cele mai aşteptate daruri ale lui Moş Crăciun au fost în familia cântăreţei canadiene Alanis Morissette (36 ani) care a născut în prima zi de Crăciun un băieţel. Tatăl este rapperul Mario „Souleye” Treadway, de 30 ani. Cei doi s-au căsătorit anul acesta, în mai.

De asemenea, în aceeaşi zi, cântăreţul Elton John (63 ani) şi partenerul său de viaţă, David Furnish (48 ani), au devenit părinţii unui băieţel, născut de o mamă surogat, într-o clinică din California. Cei doi trăiesc împreună din 1990 şi şi-au dorit mereu să fie părinţi. Anul trecut au încercat să adopte un copil orfan din Ucraina, bolnav de SIDA, dar legislaţia ţării nu le-a permis.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă